“KFC X「美祿®️」「恐龍樂園」系列”

肯德基 (海運大廈)
香港排名第146 (共219家小吃)
菜系: 美式料理
周圍地區: 尖沙咀
周圍地區: 尖沙咀
2021年5月27日 透過行動裝置

全新期間限定 KFC X「美祿®️」「恐龍樂園」系列 你地食咗未?

D2 美祿®️恐龍套餐
-5星巴辣雞腿包
-1件香辣脆雞
-辣汁蘑菇香飯(普通)
-經典葡撻
-美祿®️恐龍
加配可可球美祿®️鬆餅 $10

✔成個套餐勁滿足❤️除咗可以試新嘅KFC X 美祿®️「恐龍樂園」系列產品,仲可以嘆晒咁多樣KFC 招牌食物,大滿足!
✔️ 新推出嘅「美祿®️恐龍」同「可可球美祿®️鬆餅」
濃重香甜美祿®️經典嘅麥芽朱古力味道。 前者涼浸浸,凍冰冰,夏天飲最啱!面層加上上香濃幼順美祿®️粉增添風味,賣相同味道都得‍♀️後者用咗kfc 傳統招牌鬆餅做base,再加上美祿®️粉製成,每一嘆都好香麥芽朱古力味,面層再鋪上邪惡朱古力醬同美祿可可球,外脆內軟,味道香甜
✔試完新產品再食埋其他KFC 招牌產品5星巴辣雞腿包同香辣脆雞肉汁juicy,辣辣過癮。辣汁蘑菇香飯惹味,爽脆蘑菇配濃郁蘑菇汁,撈飯一流。經典葡撻唔使多講,撻皮酥脆,蛋漿香軟滑溜。

造訪日期: 2021年4月
感謝 Exploremorewithleung

2020年10月5日 透過行動裝置

KFC 最新出左葡撻同香蜜鬆餅Crossover KIT KAT, 唔知會唔會又再帶來另一陣朱古力風潮呢

脆脆朱古力葡撻
KFC的葡撻就一向都冇得輸的啦, 今次再Crossover KIT KAT,竟然令口味再上一層樓 撻面上的朱古力脆脆同中間流心朱古力夾心配合得天衣無縫, 外脆內軟又帶濃厚的朱古力味,真係好好好食

脆脆朱古力鬆餅
鬆餅味道相對而言就冇咁驚喜, 似平時的蜜糖鬆餅朱古力味版,而且亦冇左平時的乾身脆口感,整體偏濕軟 如果鐘意食普通朱古力鬆餅的都可以一試的‍♀️

P.S: 如果大家買脆濃之魅套餐仲可以憑在於百佳、惠康、7-11或Circle K買KITKAT朱古力product的收據有$10優惠架

造訪日期: 2020年10月
感謝 liebe_king
2020年4月20日 透過行動裝置

最近少左出街食,多左買外賣返屋企食。放工行過見到KFC出左新口味炸雞,梗係即刻買黎試下先

新既口味叫 椒麻脆辣雞
聞落味道好香,食落有胡椒味又帶少少麻香,少少辣,雞皮炸到好脆,好惹味)

仲有新出既飲品 荔枝火龍果梳打
有濃郁既荔枝味,飲落好FRESH,仲有啖啖火龍果肉粒☺)

原來而家憑coupon code HD-C141訂購好味速遞滿$250或以上,即減$30!

訂購好味速遞外賣自取仲有85折!

又可以學我咁用KFC App手機預先落單,收工去到即刻攞好方便,唔駛等,返屋企食一樣咁正

大家快啲去試下‍♂️‍♀️‍♂️‍♀️

KFC

#KFC椒麻脆辣雞#KFC荔枝火龍果梳打#KFC好味速遞#KFCDeliveryEverywhere#椒椒椒脆登場#過癮麻辣

造訪日期: 2020年4月
10  感謝 delish_hk
2020年2月8日

食完晚飯之後,個口都係唔滿足,想食甜品,話晒係元宵節,當然係藉口啦,哈哈。
經過KFC,見到佢有新出既冬日限定既紫薯新地趣筒,我即刻想試下。
我同男朋友一人一支新地趣筒。我食紫薯味$8,佢就食特選牛乳味$7。
我試左男朋友既特選牛乳味先,一睇就知係我唔太鍾意既冰感。果然偏冰感口感,而且太甜。男朋友話似食緊白兔糖。
好彩有紫薯味補返數。紫薯味好出,幾濃郁,而且係滑身既,香甜既口感。
兩隻味一定揀紫薯味,價錢又唔貴,可以一試。

造訪日期: 2020年2月
感謝 chichi330
2020年1月28日

我朋友來到這裏吃晚餐,叫了一個香辣雞腿包,味道還可以,發現原來KFC有紅豆葡撻及紫薯雪糕,價錢可接受,裝修簡單。選擇還算多。

造訪日期: 2020年1月
感謝 d_dragon2018

查看過肯德基 (海運大廈)的旅客也查看過

去過肯德基 (海運大廈)嗎? 請分享你的經驗!