“ 見到呢隻牛牛好開心🐂”

Yo Ma Ma Frozen Yoghurt
香港排名第119 (共219家小吃)
價位: US$4 - US$6

後半後有少少焦化嘅苦澀感
Topping 用咗可以平衡甜度嘅咖啡醬同朱古力碎☕️
朱古力碎係黑朱古力 入口少脆 增加咬口
✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Yo Mama Frozen Yogurt (中環)
中環港景街1號國際金融中心3樓3098A號舖

造訪日期: 2021年4月
感謝 Exploremorewithleung

2021年1月20日

草根最近食咗款零罪惡感嘅低脂乳酪,98% Fat free,食咗都唔洗擔心會肥,對甜品控嚟講真係令人驚訝同瘋狂!
最近@yomamafroyohk 出咗款期間限定Mint Fro-Yo,以清涼嘅薄荷做底配上朱古力脆皮,仲可以加唔同嘅Toppings。大家準備好接受味蕾上嘅刺激未?提提大家呢款限定口味去到31/1/2021,要食就要快手啲啦!
其實佢哋嘅Fro-Yo base除咗薄荷味,仲有非常Igable嘅藍色雲呢拿味、阿華田同埋原味,再配上唔同嘅水果同朱古力做配料,完全係tailor make嘅味道。幾時都話天氣越凍先越要食雪糕/乳酪嫁啦❄️☃,
Yo Mama Frozen Yogurt (中環)
中環港景街1號國際金融中心3樓3098A號舖

造訪日期: 2020年12月
1  感謝 Grassroots-Ruby
2021年1月1日 透過行動裝置

店鋪主打98%減脂的乳酪雪糕,啱曬又想減肥又想食甜野的我‍♀️近排聖誕節仲出左限定的薄荷味,今次就同大家一齊去試下‍♀️

薄荷乳酪
期間限定的薄荷乳酪配埋脆皮朱古力及好似漫天雪花❄️的椰絲,特別有冬天氣氛(期間限定到一月底)

另外店鋪仲有超多新鮮水果同唔同的topping俾大家任君選擇今次我就選左藍莓同QQ麻糬,夾埋脆卜卜朱古力脆皮特別好食重點仲要係唔肥

今日就已經係2020年的最後一日啦,祝大家新一年健健康康同開開心心最緊要係繼續同我地食不同的美味,多多支持我地阿‍♀️

造訪日期: 2020年12月
2  感謝 liebe_king
2019年9月16日

這間位於中環國際金融中心的乳酪店,乳酪種類都都幾多,要了一杯低糖低脂的乳酪,加了幾款配料,朱古力,棉花糖等等。

造訪日期: 2019年2月
感謝 Emchem
2019年8月12日

買完爆谷就去食埋yogurt
Yo Ma Ma比佢隻牛仔吸引左
不過都係smile Yogurt 好味d, 感覺新鮮D, 而且外賣會更令,
Yo Ma Ma就實際D, 有基本TOPPINGS選擇, 不過就唔係擺得咁令, 如果要求唔太高的話都可以試,不過期望唔好太高XD

造訪日期: 2019年3月
1  感謝 Kimmytravel18

去過Yo Ma Ma Frozen Yoghurt嗎? 請分享你的經驗!