“咖啡小店☕🍵”
部屋咖啡室的評論

部屋咖啡室
香港排名第10,248 (共14,630家餐廳)
周圍地區: 旺角
周圍地區: 旺角
2 週前評論 透過行動裝置

這次去了位置旺角登打士廣場的其中一家咖啡廳,這家店舖環境不太大,但有兩個鋪位的。環境挻光猛的,每家鋪位只有數張桌子,但坐得挻舒服。
All Day Breakfast HKD$98,材料有面包/沙律菜/滑蛋/牛仔腸/煙肉/炸薯角。這個份量十足,雖然是簡單的味道,但可以吃到飽飽的。
香辣虎蝦海鮮意粉 HKD$142,材料有茄醬/虎蝦/青口/洋蔥,上菜時聞到陣陣香味。意粉份量不過不失,味道酸酸的還帶點辣味,這個醬汁挻惹味的。
跟餐還可以用優惠價升級飲品,我們點了熱榛子朱古力 HKD$5 和 巨峰提子梳打 HKD$10。食物選擇不算太多,但味道不錯的。

造訪日期: 2020年10月
2  感謝 CHINGCHINGJAIII
2 週前評論 透過行動裝置

部屋咖啡室 (旺角)
旺角油麻地呢一帶真係好多cafe shop❣️ 呢一間cafe shop喺登打士街廣場,入到去有大大張沙發櫈,上面仲有好得意嘅公仔添 仲有唔同嘅card game可以玩啱晒一班朋友聚會或者re-u
煙三文魚意大利粉 $88
上面有兩塊大大塊嘅煙三文魚,仲有份量多多嘅意大利粉
黑松露雜菌意大利飯 $92
一嚟到就已經聞到勁香嘅黑松露味,食落去好creamy 而且好鍾意佢個口感,意大利飯粒粒分明
朱古力沙漠 (Lunch set +$20)
係好邪惡嘅朱古力!朱古力控必試!朱古力味好香濃,開始嘅時候仲飲到朱古力沙冰嘅感覺,再配搭一條朱古力威化條,仲可以好得意咁當佢飲管咁飲 飲完再食埋條威化條
蜜糖雞翼 $45
大量嘅蜜糖 好香嘅蜜糖雞翼味!
椒鹽魷魚鬚 $45
香噴噴魷魚鬚,食落去好香嘅椒鹽味,又唔會太鹹,啱啱好!
部屋咖啡室 (旺角)
旺角登打士街43H號登打士廣場12樓

造訪日期: 2020年11月
感謝 hkfood_searcher

去過部屋咖啡室嗎? 請分享你的經驗!

US$USD
台灣