“飲品甜品❤️ 可以一試🍰🍹🍴”
茶茶GO的評論

茶茶GO
使用外送服務
香港排名第8,446 (共14,147家餐廳)
周圍地區: 灣仔/銅鑼灣
周圍地區: 灣仔/銅鑼灣
4 週前評論 透過行動裝置

Chachago❤️ Lovely Dessert Box
經過港島區灣仔,囍帖街離遠附近有間飲品舖,上網見甜品 都有點特式,造型精緻又的式,就順路去試試。
l[蘇芳紅果芝士芒芒]l $38
芝士舞霜果物。芒果漿+紅火龍果沙冰,味道消爽,芒果 漿重芒果味,紅火龍果❤️ 清甜解渴,芝士奶蓋 略少但味道調配不錯。
l[逮丸芋頭2號]l $45
紫芋鮮奶 添加口感小芋圓,享受雙倍濃郁滋味。手工芋泥,加奶拌勻好融和,而且夠滿足感。
l[芋泥肉鬆盒子]l $36
芋泥、肉鬆、蛋糕,以層層疊形式鋪切而成,又咸又甜,配搭不錯。而且甜品盒子夠可愛。
總括而已,味道算不錯,可以一試。
×××[茶茶GO -Chachago]×××
©灣仔灣仔道177-179號保和大廈地下F舖

造訪日期: 2020年9月
感謝 Wincyholic
2020年9月3日 透過行動裝置

店鋪:茶茶GO (灣仔)
地址:灣仔灣仔道177-179號保和大廈地下F舖

係咁熱嘅天氣,真係需要無時無刻拎住杯野飲係手,解下渴解下暑,今次就同大家介紹下灣仔道保和大廈嘅茶茶GO,佢地黎自台灣。特別嘅係除咗有茶飲之外,仲有盒子蛋糕同唔同小食可以品嚐

真·岩燒黑糖鮮奶 $29
黑糖果真有岩燒嘅口感,有少少溶溶地嘅感覺,比出面嘅較為濃郁,黑糖同鮮奶互相撞擊,攪勻後唔算太甜,飲落去都幾香滑

草莓蜜厚奶雪見沙 $35
罐裝嘅設計好特別,上層有濃厚嘅鮮奶,下層有草莓冰沙,互相輝映,攪勻後變成粉紅色,飲落口好smooth有啲似奶昔,仲有粒粒草莓沙冰嘅口感,不俗

店內仲有唔少打卡位,不妨搵個岩你心水嘅位置打個卡

造訪日期: 2020年9月
感謝 hinsonfoodhk

去過茶茶GO嗎? 請分享你的經驗!