6 人正在查看這家飯店
可省 US$21
ExpediaUS$123
Trip.comUS$109
Official SiteUS$111
評論 (8,494)
昨天 透過行動裝置

今日幫媽咪慶祝生日揀左天外天,manager Tim每次都好體貼介紹每款食物,又幫我地添茶,又問我地岩唔岩食,真係好細心!真係好好嘅體驗!野食又好食!

住宿日期: 2021年4月
感謝 wingka123
5 天前評論

因慶祝生日, 經朋友推介,入住Hotel Icon,非常好的一次體驗, 服務態度好, 職員非常友善,環境也乾淨,遇到問題也能即時處理, 另外浸浴也可觀看電視足見細心程度,房內Mini Bar 小食及飲品也是用心安排, 感謝Winnie Lok的推介。

住宿日期: 2021年4月
旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 amendalau888
1週前 透過行動裝置

Hotel icon入住慶祝女朋友生日,好驚喜房間唔錯,好靚同舒服,住23樓,對海環境好正,The Market buffet好好食,有好多唔同既食物, 尤其是甜品樣樣都唔錯,榴槤種類很多,樣樣食啲都唔食到咁多,員工非常有禮貌, 直到最後還有生日蛋糕送給我女朋友 , 因為太飽的關係以食唔曬都有啲唔好意思 ,是日很多謝Erica 同 Tony Lee既款待,感覺好賓至如歸,很好的旅程,希望下次有機會再黎。

旅程類型: 浪漫雙人遊
1  感謝 Edmondwuuu
1週前 透過行動裝置

今晚餐晚很有驚喜, 首先天氣好好可以清晰望到維港夜景 ,和小朋友一行3人, 服務員細心安排咗張大啲嘅枱畀我哋 ,叫左 豉油王炸龍躉, 爆蝦球, 靈芝菌炆豆腐。 每一道菜都搵唔到地方挑剔, 小朋友不斷追住要食靈芝菌豆腐 ,好滿足好好味。 果然係咪芝蓮推介, 經理timmy服務滿分,笑容親切,會主動了解我們需要, 會為我哋 頻密地 加茶 , 经他推介,試埋個甜品 楊枝甘露芒果布甸,為今晚有個完美作结。

1  感謝 Tsanghyclarice
1週前 透過行動裝置

見最近酒店幾抵,又身痕同朋友去chill下,今次是第一次入住 Hotel Icon,酒店超新淨,空間感都大,入住之後發現仲有 deco超surprise一定要大讚幫我們check in的女職員Lydia!Lydia超有善 不會令人覺得是很假的那種,老土點講就是有種賓至如歸吧好多問題不用問已經幫忙解答了!

而且房間的deco氣球真的超美嘛 原來是她手畫的太誇張!是不是Icon所有職員都多才多藝呢?

窗前那張大班椅超舒服,坐著看風景很爽啊~~~

旅程類型: 好友出遊
1  感謝 cciiiwg
2 週前評論 透過行動裝置

預訂了酒店中餐廳 “天外天Above & Beyond” 午間時段慶祝。餐廳負責人前一天便再次來電與我確認用餐時間,更貼心為我們安排了特製壽包以慶祝這特別日子

我們選擇了點心套餐。食物質素整體而言都很高。尾段安排的壽包亦十分精美及可口。特別感謝 karen, kama 及 Trista 貼心地照顧我們所需,不但與我們交流了解食物質素,更親切地為我們拍照留念。為我們帶來難忘的體驗及祝福。下一次會再來光顧

1  感謝 Kinson0602