“環境清幽嘅Light Lunch”
Recharge Cafe的評論

沒有照片
有相片嗎?
請加入。
Recharge Cafe
香港排名第7,900 (共15,304家餐廳)
2021年4月6日

Lunch 時候想清靜下,唔想去人來人往嘅food court,但係又唔想去餐廳食太貴,可以選擇去Recharge。 佢哋嘅咖啡屬於中上(一定好飲過隔離嘅Starbucks),咖啡味濃郁,價錢都合理。雖然冇熱食,但係可以選擇揀佢哋嘅三文治,佢哋都會幫你整返熱。而且份量都大,如果細食嘅話其實都夠一個lunch。 後來先知原來Recharge 同Classified 同一個集團,唔怪得知啲嘢食有一定嘅水準。

造訪日期: 2020年5月
感謝 KaiserW27
2019年10月24日

忙了好多天,終於有時間可以去吃個下午茶.這間咖啡廳的地點比較遠,不過還好,反正和客人聊天.坐位很舒服,很西化,咖啡很好味,拉花好美,有機會會再來.

造訪日期: 2019年9月
感謝 sonlsonl

去過Recharge Cafe嗎? 請分享你的經驗!