6 人正在查看這家飯店
2021/03/12 前可免費取消
馬上預訂,住宿時才付款
可省 US$103
ExpediaUS$418
Lol.travelUS$507
Agoda.comUS$405
查看7 個優惠
評論 (403)
4 天前評論 透過行動裝置

第三次黎,食物質素keep住咁好,由set轉左散叫可以試多幾樣野食

今次叫左4款食物,
每條枝豆好掛到汁,夠乾身碗底乾爽
油甘魚新鮮唔會腥
牛肉他他做到一口size方便食
炸魚薯條唔油

甜品一次全部試哂,綠茶撻好流心,班籣味燉蛋有驚喜。香橙朱古力如果做到一口Size就更好,因切開食有點狼狽。

要多謝Serve我地枱嘅Bob,好細心,好健談,講解野食,我相信經講解過會更加好食。
可能因為疫情關係枱的位置搬左,令到部份位燈光唔太夠,如果有射燈射到枱中心睇清楚d野食就好。

另外我對餐廳嘅環境衛生好有信心,放心食!

旅程類型: 浪漫雙人遊
1  感謝 RickSZE
Room's Leader,K11 ARTUS 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論3 天前評論 已回應

親愛的RickSZE,

非常感謝您抽出寶貴的時間分享您的餐飲體驗。

亦多謝你的再次光臨和對於 Bob 的讚賞。

您有關燈光的意見,我們已轉達有關部門檢討和跟進。

另外, 高興得知您喜歡我們的新食物。我們的餐牌會有定期的更新, 期待在K11 ARTUS再次見到您。

謝嘉誠

5 天前評論 透過行動裝置

第一次來,完全有渡假的放鬆感,
首先,對住無敵大海景真係好chill,
食物質素非常好,
特別欣賞頭盤Hamachi Ceviche
同Main 嘅pork belly ,
另外要讚下其中一個staff Celine,
好細心,每次都會即時留意到我地
用膳速度去調整上菜時間,
見到我唔小心滴咗滴湯落枱
都即刻幫我抹返!
5星級嘅服務,
呢到值得更多人發掘!
推介⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

旅程類型: 家庭旅行
1  感謝 monnie216
Room's Leader,K11 ARTUS 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論5 天前評論 已回應

親愛的monnie216,

1週前

今次第一次入住K11 Artus,整體感覺唔錯,我地住嘅Grand Harbour One房型除咗張床對住個海,而且仲有海景浴缸,個景勁正。而K11 Artus仲可以用電視點餐嗌K11 Musea嘅嘢食之餘,仲直接送埋上房,叫咗個海南雞飯唔洗廿分鐘就送到嚟,真係好方便。而且呢到有個Staff叫Allen佢仲好nice服務好好,帶我地上房做介紹,Service好好,下次一定會再嚟住呀!

感謝 H6240HPmatthewc
Room's Leader,K11 ARTUS 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論6 天前評論 已回應

親愛的H6240HPmatthewc,

1週前

一間好似藝術品的酒店,露台加無敵海景,令人心鄺神怡。
同女兒一起入住,幼兒用品準備齊全。員工由入門口到房間服務都好親切體貼,令人好舒服,遇到一位員工叫Elvis Chan ,好nice ,介紹酒店同下面商場既特色,人性化嘅服務無野取代到。感謝Artus ,暫時外地或本地住過最舒服最開心

旅程類型: 家庭旅行
感謝 Yukitlo

親愛的Yukitlo,

1週前

觀察到酒店經理級及前檯的工作人員輕年輕及缺乏待人處事的經驗,所以對客人所需要的細心欠奉。

其次行政上較混亂,如辦理入宿手續不統一,所以引至客人諸多不便。

• 旅程類型: 家庭旅行
與這家飯店合作收集的評論
感謝 ahkwong1
Room's Leader,K11 ARTUS 的 Guest Services / Front Office,回應了這篇評論1週前 已回應

尊敬的ahkwong1 您好:

感謝您入住K11 ARTUS寓館,並撥冗選寫評論分享您的體驗。

對於是次入住時的體驗未臻完善,我們致以真誠的歉意。我們會繼續與相關部門嚴肅檢討和努力提升服務。

我們衷心期待您再度蒞臨K11 ARTUS寓館,謝謝。

周曉明
客務體驗部

1週前

入住是為了慶祝生日,酒店貼心地提供了蛋糕和簡單的房間佈置。 而且環境舒適,海景房間的景觀十分好,希望下次可以再入住

• 旅程類型: 好友出遊
與這家飯店合作收集的評論