評論 (226)
3 天前評論 透過行動裝置

最啱有品味、有要求嘅朋友!無敵維港景色,每個角落都悉心設計。 五星級服務,每位員工都非常有禮貌和貼心! 強烈推介

1  感謝 judyipstylelife
Ronald Hang,K11 ARTUS 的 Revenue Management,回應了這篇評論3 天前評論 已回應

尊敬的judyipstylelife,

感謝您抽出寶貴時間給予我們K11 ARTUS意見,很高興得知您喜歡我們的景觀,酒店及房內環境, 您的認同和讚賞是我們最大的動力 。

3 天前評論 透過行動裝置

第一次入住呢間開業僅僅只有1年嘅酒店 但已有一種賓至如歸 舒服 愉快嘅經歷 連小朋友都讚不絕口 急不及待已喺check out再預定下次嘅入住☺️
酒店各方面 不論地點 職員 環境 設施 氣氛等各方面都十分優良

由踏入酒店嗰刻開始 已有專人帶領我們到10樓大堂check in
之後再有staff帶大家入住嘅房間 再介紹房間一些注意事項
我地入住嘅係海景兩房房間 房間內有個開放式廚房 有各種煮食用具提供 有個大雪櫃 焗爐
房內無論廳 房 都有露台 面對住大海景 心情已即時放鬆
酒店package有IPTV消費額 而IPTV可由房內電視直接選擇樓下Musea餐廳叫外賣 再由酒店職員送到房間 足不出戶都可以品嘗美食 而其他嘅外賣 酒店職員都不厭其煩地幫大家送到房間 令大家只須處於一個舒適嘅房間內等待便可

入住期間發生兩件小插曲 但更令我地覺得所有職員都係以客為先 十分關心客人 完全可立刻幫大家解決所有問題
第1件小插曲係我地入住當日喺樓下商場嘅超級市場買部分食物 想待第2,3日作早餐午餐 第2日一早大概7點多想煮早餐之際 發覺抽油煙機 開着但用唔到 打電話問客服 幾分鐘已有專業維修員工上嚟檢查 原來有部分零件捐毁 佢地都願意即時處理 十分有禮貌 待員工維修之時 職員已知道問題 立刻聯絡我地 覺得十分抱歉 立刻安排我地到餐廳享用免費早餐 此舉令我地感到十分唔好意思同窩心
第2件小插曲係就到check out時 小朋友唔小心撞到 我地詢問酒店想要求膠布 staff同我地講安排專業人士上嚟 睇是否需要洗傷口等...職員幫小朋友處理好傷口再俾多包膠布我地可替換 更有位Candy Chuk 經理一齊上嚟安慰小朋友 問另外職員有無公仔膠布 Candy經理亦同我地講 可慢慢check out都無問題 等小朋友ok先☺️
每一位負責不同職位嘅職員嘅貼心舉動 令我地完全超乎預期 打掃房間嘅職員十分快速把房間打掃乾淨 地面職員見大家正在等車 會主動送上飲品俾大家
我地亦有入住香港其他5星酒店經驗 K11artus面對一切突發事 貼心舉動 待客如賓 完全已超出某部份5星國際品牌酒店

我地都想特別多謝Candy Chik經理姐姐 仲有其他幫過我地嘅所有員工令我地過左一個十分開心愉快嘅3日夜之旅
一間5星酒店唔係只靠名氣 而係需要遇到像有K11artus嘅職員令顧客有舒服愉快嘅感受 先可以令大家更願意再入住
希望大家都可選擇呢間僅一年 但服務遠遠超出你預想既酒店 嚟渡過一個輕鬆愉快嘅假期

1  感謝 bowie102

尊敬的bowie102,

感謝您選擇ARTUS與家人度過一個美好的周末。

很高興得知您喜歡我們的設施和服務。 對於抽油煙機的問題,也非常感謝你的諒解。同時,我們也會把您的讚賞分享與Candy,相信您的認同和讚賞會成為她最大的動力 。

期待您再次入住K11 ARTUS,
謝謝。

4 天前評論

房間好大好乾淨,露台好舒服,房間設備齊全,好有家嘅感覺, 只係泳池有啲細,有埋按摩泳就更正,check in完有專人帶上房兼介紹房間~Good,大堂好靚好似藝術餐廳,整體員工都好有禮貌,特別喺泳池同餐廳staff,check out時front desk staff Denny笑容滿臉兼好細心,令我有一個難忘嘅staycation,希望有機會再入住

旅程類型: 好友出遊
與這家飯店合作收集的評論
1  感謝 KaYee1221

尊敬的KaYee1221,

感謝您抽出寶貴時間給予我們K11 ARTUS意見,很高興得知您喜歡我們的房間設施和Danny的服務,您的認同和讚賞是我們最大的動力 。

期待不久的將來能夠再度為您服務,謝謝

1週前

景觀,酒店及房內環境一流,感到非常舒適及放鬆,好值得推薦給大家,希望下次可以再預訂另一種房型作新體驗!

• 旅程類型: 浪漫雙人遊
    • 舒適度
與這家飯店合作收集的評論
1  感謝 Florenceyipflor
Ronald Hang,K11 ARTUS 的 Revenue Management,回應了這篇評論1週前 已回應

尊敬的Florenceyipflor,

1週前 透過行動裝置

我哋之前因為慶祝十週年結婚紀念book咗K11 Artus,真係好正好好玩✨✨

玩後評分(5為滿分)

酒店地點:
(首先唔好講話佢哋會有車喺你樓下接去酒店,就算係自己去,佢哋間酒店係連接尖東站,加上K11Musea就係酒店樓下,非常方便)

酒店服務:
(呢個真係無得頂,由專車接載到酒店,一落車就已經有一個管家接應我哋,帶我哋上房同埋會詳細講解酒店同埋房間設施,而且check-in係會喺房裡面做,唔使等唔使企住check-in,真係好VIP再加上佢哋真係好細心,我哋只不過喺對話內容提及有小朋友,個管家轉頭就送咗一大袋既野話要俾我哋既小朋友,真係好窩心❤️❤️❤️)

酒店設施 :
(就咁講房裡面既露台已經贏哂,試問有幾多間酒店既房係會有露台?!仲要可以喺個露台度嘆埋個high tea,真係人生一大樂事同埋佢個泳池係無邊際,一去到見個泳池已經不禁嘩嘩嘩聲,一路游水既時候,啲水同個天連成一線,你會感覺自己好似飛梗咁,好正呀!)

酒店食物:
(食物方面我哋覺得呢間酒店係少啲選擇,唔知係咪因為樓下就已經係K11Musea,同埋你可以喺房直接訂K11Musea啲餐廳既野食兼會送埋上房食,所以酒店既餐廳唔算好大,就連佢既high tea都係喺Artisan Lounge,不過咁靚既景,的而且確喺房裡面食就最正)

整體分數:
(雖然今次呢個staycation價錢係比較貴,之前以為半島Rosewood果啲已經唔平,點知一山還有一山高,不過呢度既服務真係7星級,你睇佢間房佈置得幾有心就知,再加埋個靚景露台同埋無邊際無人游水既泳池,呢個兩日一夜既VIP旅程真係超正,唯一美中不足既係時間太短喇,我諗玩呢間酒店最少要三日兩夜呢個staycation又俾到動力我哋去努力工作搵錢準備下次既encore)

住宿日期: 2020年9月
1  感謝 MBAParadise

尊敬的MBAParadise,

感謝您選擇ARTUS來慶祝您的結婚紀念日。

很高興得知您喜歡我們的設施和服務。 我們致力提共親切和個性化的體驗,您的認同和讚賞是我們最大的動力 。

期待您再次入住K11 ARTUS,
謝謝。

2 週前評論 透過行動裝置

環境舒適!
食物非常好食!
服務更是無可挑剔!
聲多謝你全餐飯耐心又細心嘅服務,
菜式講解、解答問題、不停為我哋呢枱走來走去..
辛苦你!更多謝你!我哋食得好開心!

旅程類型: 好友出遊
1  感謝 Kwokbo
Room's Leader,K11 ARTUS 的 顧客服務/櫃檯辦公室,回應了這篇評論2 週前評論 已回應

尊敬的Kwokbo,

感謝您抽出寶貴時間給予我們K11 ARTUS意見,很高興得知您喜歡我們的環境, 餐飲和同事聲的服務,您的認同和讚賞是我們最大的動力 。

吳楚淇