“優質西餐廳”
Amber's Table的評論

Amber's Table
香港排名第3,918 (共15,301家餐廳)
2021年4月6日 透過行動裝置

位於紅磡黃埔花園中,乘搭港鐵於黃埔站落車,步行數分鐘即到。餐廳光線充足,座位寬敞,環境清潔。店員服務態度非常好,殷勤招待,又會為客人介紹當日優惠美食。今次點了美味豬扒,鵝肝飯,紅菜頭忌廉湯和美國生蠔。食物新鮮可口,烹調適中,非常吸引。如果到黃埔進餐,值得一試。

造訪日期: 2021年4月
感謝 ic7_2000

2020年8月14日

朋友生日家姐推薦左間餐廳比我可能我期望太高最後換黎既係有少少失望疫情既關係❗️唔小心包左場環境氣氛服務都幾好既
香煎帶子鵝肝配紅菜頭沙律
鵝肝有少少酥,我唔係好中意紅菜頭沙律都幾特別❗️岩晒中意食沙律既你
凍蝦六隻
鮮甜味都仲係到,可以簡凍蝦做前菜,覺得幾好唔係好多間做到,水準就係酒店既水準
南瓜忌廉湯
南瓜味好濃❣️如果佢既忌廉味淡番啲甘就好好多依家忌廉有少少搶左風頭
咸豬手窩夫配日本蛋及楓糖漿
豬手同普通街市/餐廳一樣都係豬手唔會話好有驚喜,我上網睇人講豬手應該點蛋黎食但我冇甘做到,你地可以試下
自家制幼麵配鮮龍蝦及巴馬芝士牛油汁
點解簡佢呢!因為我比個龍蝦蒙蔽左雙眼個麵質係好食既,但個醬就真係好膩,食唔到落去
自家製朱古力布朗尼配香草雪糕
依個緊值係五星級既水準依個真係好好食岩晒我依啲小朋友口味‼️

造訪日期: 2020年7月
感謝 feimuihk
2020年5月7日 透過行動裝置

要推薦下呢間西餐廳。

好食,有heart之作。食材新鮮,估你唔到咁有一手
青口本身好有質素,精華喺晒D湯到。
廚師特別煮理嘅pasta, 好有驚喜,秒殺。
綠茶煙三文魚burger&綠茶薯條,好特別?係呀,所以我都order左,好食程度係下次都會再食。
最後係梨tart,唔食甜品嘅朋友都讚口不絕。何況係嗜甜嘅人呢⋯

造訪日期: 2020年5月
感謝 lui_823
2020年1月17日 透過行動裝置

完全忽視我和家人的感受!竟然用自己奇怪的方法去意圖說服我們,當我們的感受如無物,只顧着令我們收口不再批評,一副要取勝的態度!最後更趕我們離開,表明不歡迎及不想做我們生意的行為,整個事件及詳情請看圖片!!

造訪日期: 2020年1月
1  感謝 dllmd2020
2019年10月29日

食物和價錢正常。但服務真係令人加分。訂了中午1330, 到了位置已安排妥當。由於人數比較多,還有小嬰兒到餐,完全沒有催你快d食完嘅感覺。由於中途朋友有事要離開,我們叫服務員幫忙移走一張台,佢地都好快安排和辦妥,令到我們有更多空間去去放置嬰兒手推車。服務員態度友善又做野爽手,真係令人加分。

造訪日期: 2019年10月
3  感謝 Phchung

去過Amber's Table嗎? 請分享你的經驗!