住宿的最低價格
Booking.comUS$192
ExpediaUS$166
Agoda.comUS$166
查看9 個優惠
評論 (756)
昨天 透過行動裝置

很差的體驗 我是來入住 不要來罰企的
由check in開始 每一樣都要排隊 點解安排可以咁差 ---------很差的體驗 我是來入住 不要來罰企的
由check in開始 每一樣都要排隊 點解安排可以咁差很差的體驗 我是來入住 不要來罰企的
由check in開始 每一樣都要排隊 點解安排可以咁差

旅程類型: 家庭旅行
感謝 Leelilileeqw
1週前 透過行動裝置

上網見到佢有summer活動好似幾吸引,又近海洋公園就諗住一家大細住番晚。
入到酒店第一眼就見到個大魚缸覺得都幾靚幾特別,去到check in counter成個大堂都喺排隊等check in嘅人!雖然酒店有分流(咩尊貴會員呀,check in咗等攞房呀,同我哋呢啲普通客),連book泳池都要check in完過隔離再排隊,4-5條人龍喺大堂打曬蛇餅勁混亂!話明3點可以check in攞房,4點幾都仲排緊隊!
起初前台幫我check in嘅女職員同排隊位嘅男職員feel到佢哋好忙好攰,但都好禮貌同耐性答我問題。但過到去隔離book泳池就開始火都嚟!疫情問題要限制人數每間房嘅客人只可以book一節我可以理解,check in完大部分時間都已經full曬都算,酒店所有嘢都要客人自己逐樣book,客人緊張冇得玩問多兩句,泳池counter個肥仔竟然爆粗鬧啲客,隔離個女人應該喺佢哋上司冇阻止仲笑笑口!但唔喺鬧我就費事同佢嘈!
入到泳池勁多人!一啲都唔似有限制過人數!啲救生員唔喺玩緊電話就傾緊計!最嬲喺聽到話冇book到walk in都比入,book一間房入7-8個人又得!等我哋仲傻更更排咁耐隊!

作為一間家庭客為主嘅五星級爛仔酒店,不缺專業嘅爆粗指導員教導你哋啲小朋友粗口嘅應用,仲要全部喺曬啲最多小朋友出沒嘅攤位遊戲同泳池嗰啲娛樂設施到!4個攤位嘅職員企曬去一個攤位到吹水唔做嘢,有個仲染曬金毛,捲到隻袖勁高,粗口爛舌成個古惑仔咁,慌死教唔壞你哋啲小朋友!

真喺未住過一間酒店啲職員咁多粗口又可以鬧客,酒店爆滿同忙唔代表可以咁嘅態度同質素!

客房秘訣: 一家大細小心睇實你哋啲小朋友,免得學壞
住宿日期: 2021年5月
感謝 NorthStar31576212698
1週前 透過行動裝置

朋友婚宴在香港公園萬豪酒店舉行。身為姊妹團的一員,見證著酒店職員十分友善,提供貼心及有效率的服務,給一對新人不少幫助。

特別感謝13號ballroom 3的manager Joe - 姊妹在婚午宴中間因工作需要離開筵席,Joe提供了很暖心的服務,如將湯品拿到廚房保溫、細心向我們講解餐桌禮儀的特點。此外,亦很感謝Joe向不勝酒力的兄弟提供協助。

最後代表部分姊妹團向酒店員工的五星級服務致以萬分感謝!希望各位員工能在渡過這段因疫情帶來的艱難時期!加油

旅程類型: 好友出遊
感謝 travelbuddieeee
1週前

今次同太太及小朋友入住,經過兩日一夜的住宿, 希望藉此平台分享當日體驗

由登記入住至到離開酒店, 兩日一夜當中大部分員工都非常友善同親切 , 唯獨餐飲方面我個人認為係需要調整一下對待客人的態度.

在此有數位同事藉此表揚, 希望酒店高層能夠給予嘉許, 因為以下幾位同事真的細心服務, 令我是次行程當中更添開心, 首先是前台幫忙辦理記入住的JOYCE 和ATHENA , 當日其實登記入住客人較多, 但兩位都好有耐心講解要注意地方,介紹酒店設施及PROMOTION方面更加非常清晰,全程兩位都保持好專業的態度.

當我們辦理好手續後,到酒店參觀時, 我們一家人拍照時因相機放在地下自拍,有一位同事名叫CHOLE , 她主動上前協助幫忙拍照

應該屬於禮賓部的男同事叫FROSTER,由我第一日入住時幫忙外出叫車外,在我離開上車時,他主動幫忙將行李放上車

其實以上種種看似普通的舉動,但很多酒店都未有做到又或者要睇是否酒店LIST的貴賓,但是次以上幾位同事真的在細緻地方上表現出色, 在此感謝你們的努力

另有一位CLUB MANAGER, Angel , 特別想多謝此位同事幫忙處理我們一家在酒店的需要, 非常出色的應變能力及細心的服務態度,因為ANGEL的幫忙令我們在酒店渡過了一個非常愉快的體驗

第二天早餐享用了酒店的自助餐, 食物水準好好 , 但各同事們的態度我個人認為可以有待加強 , 由我在RECEPTION等候,至到同事帶位入座,未有任何GREETING , 另同事態度表現係一副懶散態度, 可能早餐是跟酒店PACKAGE加上可能人流太多, 同事有失水準, 但站於我立場,貴為萬豪品牌 , 水準是否應該保持一定水準?

是次酒店住宿真的非常舒適及愉快,定必再次光臨

感謝 aallssttoonn

我們在酒店住了三日兩夜。 在check in的時候我們表達了 我們房間的需要,但沒有得到任何回應。但Marco細心聆聽,更給我們解決問題 我們有一次愉快的入住體驗 。我們下次一定會再入住!

感謝 chowd703

親切關懷從入住那一刻延續至退房,首次和太太、囝囝到萬豪酒店作囝囝生日staycation,得到前台職員Mr. YAN Marco的細心友善既安排,在對話中得知囝囝生日,除左贈送朱古力給囝囝,還幫我們upgrade到有浴缸的大房,令我可和囝囝一齊玩水消暑,房內安排很細緻,連浴鹽也有提供,真是太窩心,必定會再選擇這裡作staycation !

• 舒適度
感謝 parcotylee