“好地方好服務”
Garden lounge的評論

Garden lounge
1/24(週一)
20:00
香港排名第414 (共15,687家餐廳)
周圍地區: 中環
周圍地區: 中環

近日疫情穩定下相約姊妹見面, 大家很久沒有見面
想著要找一個舒適地方共聚,
啱啱有朋友介紹去murray 酒店個garden lounge
一入門環境清新酒店服務員笑容滿臉, 望出戶外有片草地綠悠悠. 心情大好,
幾個女仔一見面就說不停,
都忘了叫嘢食,正當大家苦惱食咩時, 幸得副經理CK Lo專業介紹, 揀了龍蝦意粉好味道滿足到爆, 邊食邊說,
再叫一個甜品咖啡劃上句號. (我本人
後續……後來CK提我可以帶狗來共餐就算我屋企riley大狗都可以又一勝地了, 感謝CK友善細心.

造訪日期: 2021年12月
感謝 Schung129

2021年11月23日 透過行動裝置

我同我男朋友係咁多間五星級酒店當中,選擇左富有歷史建築特色既美利酒店作為我地拍拖週年紀念!証明我地冇揀錯!多謝所有用心既員工!
由幫我地泊車既同事,好細心已經知道我哋已預留車位!再加上禮賓部Lucas 主動幫我寄存蛋糕同提我地幾時可以送番俾我,真係好細心!雖然check in 很好多人,但都有人照顧你同派水俾我地,令我地感受到被重視!值得一讚reception - Karen , 好詳細講解入住每一個細節,多謝你!最後我地係Garden lounge 享用一個好豐富同窩心早餐,全部同事都值得加許! 我定必定會再黎,多謝!

感謝 Sightseer62910414555
2021年11月12日 透過行動裝置

1. 感覺愉快,環境舒適,職員對狗狗非常友善。
2. 早餐主選主菜由兩項轉為一項有點失望。
3. 帶寵物者不能到訪頂樓餐廳有點可惜,如可能安排就好了。
4. KLOOK訂的套票在晚餐時未能加錢點較高質的牛柳,很是可惜。
5. 導賞團有驚喜,能参觀酒店最大的套房,並可在內拍照,職員Karley介紹詳盡及友善。
6. 是次為慶祝結婚週年紀念,在第一天進房不久送來朱古力tart, 如果也能送香檳就更完美了。
7. 建議為寵物準備點小零食贈品。

感謝 Yvonnekyp
2021年10月25日 透過行動裝置

今次staycation 由一間N3房加錢upgrade 到一間signature 套房。房間乾淨整潔,十分舒適,浴室有一個大大的浴缸,可供浸浴,還有浴鹽供浸浴之用,當身心疲累時,在大浴缸內浸泡一下,疲勞盡去,最籍得一提的是酒店還提供免費電影,十分正,影片也不是過時的電影的,作為staycation 選擇,十分不錯啦。
飲食方面,没有什麼特色餐廳,例如法國餐廳,日本餐廳……可供選擇,稍為遜色。只有一間紅棉中菜館在酒店對面,但不屬於酒店管理的,如果喜歡吃中菜的人士,只可到這間餐館了。酒店供應的餐點多以西式為主,味道也不錯
酒店隔一條馬路就是香港公園,如果喜歡大自然之人士,可在那裡‘偷得浮生半日閒’,十分寫意

感謝 fg7
2021年10月24日 透過行動裝置

感謝美利酒店本次為我同男朋友帶來非常好的難忘體驗員工服務非常專業,而家房間設施及餐廳環境非常好,希望可以再次到訪

感謝 Karen02150

查看過Garden lounge的旅客也查看過

去過Garden lounge嗎? 請分享你的經驗!

© 2022 TripAdvisor LLC 保留所有權利。