“令人失望”
意樂餐廳的評論

意樂餐廳
香港排名第8,323 (共15,374家餐廳)
周圍地區: 黃大仙區
周圍地區: 黃大仙區

長髮帶眼鏡 像收銀員 態度差 還叫我們坐門口 之後我見有位 我移入卡坐 那個收銀員還呼喝我哋 還不願意比水我們 好似我哋做錯咗啲乜嘢 如果咁差嘅服務態度 我真係為你們公司擔心

造訪日期: 2021年5月
感謝 harveytsoi2003

2020年4月25日 透過行動裝置

大角咀新九龍廣場既意樂餐廳簡直不知所謂。我尋晚打左去意樂餐廳分店。職員口口聲聲話今日會覆我一個滿意答案。結果我再打去問進度。點知又係一個接一個堆糖既說話。唔關我哋事呀。態度又差。重點係話叫我今日打去寫字樓度反映。我打左去寫字樓。你哋寫字樓係開星期一至五。星期六日唔會開。咁即係玩我啫。

造訪日期: 2020年4月
1  感謝 chilibaby6323
2019年10月15日

雖然名為意樂餐廳,但並不是只售賣意大利菜, 菜色基本上和香港其他茶餐廳相差不是太大,但裝修雅緻一點,味道稍鹹,價錢還算合理,比較可惜的是飲品過於清淡, 檸檬茶沒什麼味道

造訪日期: 2019年9月
感謝 pigshanhk
2019年6月25日 透過行動裝置

在這裏午餐。本身愛吃海鮮,還是點了帆立貝海鮮豬骨濃湯讚岐烏冬,加了一些胡椒粉,覺得湯底更美味。餐飲選了凍檸茶,沒有特別。

造訪日期: 2019年6月
感謝 Venus L
2019年6月23日 透過行動裝置

同區黎講算唔錯嘅餐廳。
有飯有意粉有pizza有扒有邊爐,最鍾意食佢嘅咖哩牛腩飯,夠辣夠香。
早餐就一般,咖啡麻麻地

造訪日期: 2019年3月
感謝 Yvonne1616

去過意樂餐廳嗎? 請分享你的經驗!