8 人正在查看這家飯店
2021/08/12 前可免費取消
馬上預訂,住宿時才付款
Hyatt.com
2021/08/12 前可免費取消
2021/08/13 前可免費取消
ExpediaUS$144
Agoda.comUS$144
Trip.comUS$144
查看9 個優惠
評論 (1,685)
今天

首先特登早到11點幾去check im,點知都要等成45分鐘先chech in到,本身有4個櫃位,整整下得1個櫃位,都算,之後幫我check in個長頭髮男職員anthony態度差過旺角d賓館,句句串到你行,我話on
line in左佢又話無用架又盛都係要排隊,無第二條快d既隊,之後本身早幾日email哂又打電話安排加床既野,佢就開始發癲話d 要求幫你唔到,打左黎確認都無架,個下真係唔明佢,打黎加床都係要求,佢訓醒未,又唔係免費加俾我,然後明明係佢酒店職員話可以俾我2點拎房,佢又話無可能 真係火都黎,問佢幾點有房就話佢都唔知呀,等收email通知,個下我真係笑左,第一次有酒店甘講,佢都癡線
之後3點半一路收唔到email話有房,即刻去前台問,另一位男職員態度就好好話唔會收到email架,要再排另一條隊問 然後我就又再排多45分鐘先拎到房
然後游水永遠book唔到
請都唔會再去
要去既朋友要諗下

感謝 Stephanieqt1217

首先多謝Sharon Wan的協助
自己睇錯時間提早到咗check in Sharon Wan幫助我唔使等咁耐就可以上房 因為女朋友生日要提早設置房間 佢都細心咁推介我如何佈置 令女朋友非常開心不可挑剔
除此之外 酒店環境優美自助餐都非常好味 我哋有一個好好嘅生日旅程

旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 Wpgpyn
今天

前台check in 服務員態度極差,我向她表示致電酒店時等了20分鐘也沒人接聽,她只是垂下頭冷冷的說出一句‘不好意思’,連基本的眼神接觸也沒有。作為國際性五星級酒店的員工,這態度完全不能接受!!酒店內其他員工笑容也久奉,唯獨清潔房間的女工態度十分好,值得一讚。

感謝 hihihahayoyo
昨天

可以online check in , 不用人肉排隊, 這個安排十分之好, 有房就會有電郵通知, 再去拿房卡。泳池好靚, inifinity pool! 早餐一流, 雖然人很多, 但食物都能得快補充, 客人坐的位很濶!交通便利, 港鐵站一出即到

住宿日期: 2021年7月
感謝 natpothers
昨天

1)泳池沒有按法例的要求進行人流管控和登記安心出行,違法。
2)checkin 要苦等一小時,面對那麽多客人卻只有兩個不熟練的人員處理
3)自助餐強差人意

感謝 bettyyeung1129
昨天

人太多!但我是會員所以輪候時間比較方便,房間景觀差,但服務態度好、有一個蛋糕送、早餐食物款式可以,整體來說是一般。

• 旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 waiwai02062000