3 人正在查看這家飯店
Agoda.comUS$77
Hotels.comUS$77
ExpediaUS$77
TripadvisorUS$77
評論 (2,668)
昨天

鄰近吐露港單車徑,方便單車旅遊,如果自携單車更好,因酒店會代為寄存。海景房景觀開揚舒適。員工服務體貼,關心客人需要。此酒店地處於大學站附近,交通方便,自行駕車前往亦有免費泊車。

• 旅程類型: 浪漫雙人遊
感謝 herochocho
6 天前評論

放假,但原本一年前所訂的出行計劃因疫情而再次被取消,唯有係香港放鬆一下。計畫同家人去大尾篤行下(已有十年未曾去過了)和放下風箏,於是就決定訂兩晚沙田凱悅。今次係第二之入住,但前檯既職員卻出乎意料地認得出我!酒店的服務依然出色,對我既查詢都會用心聆聽及解答,尤其係我分開左兩個不同預訂(兩個不同既房型),中間需要轉房,職員耐心地教授如何順暢地完成轉房既過程,令我有更多時間與家人往大尾篤遊玩。

感謝 Philip W
1週前

CHECKIN排左1.5小時,由5點半排到7點先CHECKIN到,本身我已經排到最後,到我CHECKIN果時,排我後面既人都只係得番3個,由我排起得3個STAFF CHECKIN,之後排到差唔多6點半先開始有4個,5個STAFF CHECKIN,其實咁樣去編排無咩作用。我想像唔到排我前面既人係排左幾耐先CHECKIN到!?

• 旅程類型: 好友出遊
感謝 Vacation31268343417
1週前

感覺到接待或餐飲服務的職員對客人的重視, 節日假期住客眾多仍能照顧到客人的需要; 嘉賓軒酒廊禮遇, 職員們會用心留意客人的需要.

感謝 singsing2021
1週前

Check in 排隊超過一個半小時, 電梯爆滿, 等三部電梯至上到房, 住客泊車十幾廿人排隊, 大堂啲細路仔不斷叫喊, 迫過旺角,辛苦到想走,貼錢買難受。

感謝 Global750743
2 週前評論 透過行動裝置

因為疫情不可以坐飛機旅行,就試吓本地的酒店.....staycation ,這間酒店在大學站附近,由火車站步行幾分鐘就到,地點非常方便,可能因為是復活節假期,所以非常多人入住,check in 時間很長,首先要排隊做check-in,之後夠鐘攞房又要排隊攞房咭,等了一個多小時才拿到房咭上房,房間空間很大,尚算整潔,但雪櫃不夠凍,拖鞋只有一對男裝一對女裝,如果兩位女士入住的話就不適合,浴帽只得一個,有咖啡奶粉但沒有咖啡粉,對這酒店印象麻麻...

旅程類型: 好友出遊
感謝 438maggiel