住宿的最低價格
ExpediaUS$77
Agoda.comUS$77
TripadvisorUS$77
查看8 個優惠
評論 (2,665)
昨天

放假,但原本一年前所訂的出行計劃因疫情而再次被取消,唯有係香港放鬆一下。計畫同家人去大尾篤行下(已有十年未曾去過了)和放下風箏,於是就決定訂兩晚沙田凱悅。今次係第二之入住,但前檯既職員卻出乎意料地認得出我!酒店的服務依然出色,對我既查詢都會用心聆聽及解答,尤其係我分開左兩個不同預訂(兩個不同既房型),中間需要轉房,職員耐心地教授如何順暢地完成轉房既過程,令我有更多時間與家人往大尾篤遊玩。

感謝 Philip W
2 天前評論

CHECKIN排左1.5小時,由5點半排到7點先CHECKIN到,本身我已經排到最後,到我CHECKIN果時,排我後面既人都只係得番3個,由我排起得3個STAFF CHECKIN,之後排到差唔多6點半先開始有4個,5個STAFF CHECKIN,其實咁樣去編排無咩作用。我想像唔到排我前面既人係排左幾耐先CHECKIN到!?

• 旅程類型: 好友出遊
感謝 Vacation31268343417
4 天前評論

感覺到接待或餐飲服務的職員對客人的重視, 節日假期住客眾多仍能照顧到客人的需要; 嘉賓軒酒廊禮遇, 職員們會用心留意客人的需要.

感謝 singsing2021
5 天前評論

Check in 排隊超過一個半小時, 電梯爆滿, 等三部電梯至上到房, 住客泊車十幾廿人排隊, 大堂啲細路仔不斷叫喊, 迫過旺角,辛苦到想走,貼錢買難受。

感謝 Global750743
1週前 透過行動裝置

因為疫情不可以坐飛機旅行,就試吓本地的酒店.....staycation ,這間酒店在大學站附近,由火車站步行幾分鐘就到,地點非常方便,可能因為是復活節假期,所以非常多人入住,check in 時間很長,首先要排隊做check-in,之後夠鐘攞房又要排隊攞房咭,等了一個多小時才拿到房咭上房,房間空間很大,尚算整潔,但雪櫃不夠凍,拖鞋只有一對男裝一對女裝,如果兩位女士入住的話就不適合,浴帽只得一個,有咖啡奶粉但沒有咖啡粉,對這酒店印象麻麻...

旅程類型: 好友出遊
感謝 438maggiel
1週前

酒店內所有員工都很熱誠及有禮, 令到客人有賓至如歸的感覺,尤其是Godfrey, 他為我兩夫婦安排了一個難忘的35結婚週年紀念日! 以千多元入住2日1夜連餐飲, 絕對超值! 一定會再光顧!

住宿日期: 2021年3月
  • 旅程類型: 浪漫雙人遊