“好味熱狗”

齐柏林热狗店(荃湾)
香港排名第1,950 (共15,702家餐廳)
周圍地區: 荃灣
周圍地區: 荃灣
3 週前評論 透過行動裝置

講起食熱狗一定會諗起齊柏林,今次叫左火炙芝士辣肉醬熱狗同埋田園風味熱狗,每個熱狗都加左細薯條同埋牛油粟米杯,超滿足嘅一餐 火炙芝士辣肉醬熱狗好足料,芝士同辣肉醬覆蓋曬成個熱狗,都好夠味,熱辣辣食更滋味田園風味熱狗主要有青瓜絲同番茄,味道好fresh,配上千島醬都好味。食呢兩個可以share,一個清淡一個重口味d個薯條都好出色,如果係即炸既就好食好多,有次買唔係新鮮炸既。最鍾意薯條既醬,兩種醬襯埋好好食

造訪日期: 2022年5月

今次叫左套餐有埋飲品同薯條
雖然係外賣 薯條嚟到仲熱辣辣 脆脆的

辣雞塊
呢款亦都系之前食過覺得正既雞扒
雞扒勁Juicy 外脆內軟 超正!
鍾意食炸雞嘅朋友仔 又食得辣嘅 絕對要 try try

造訪日期: 2022年1月
感謝 msdevilsiushan
2022年1月11日 透過行動裝置

好多人話呢間熱狗好食,我又未食過,一直都想試,今次跟朋友特地走過嚟買做lunch~
一去到,見好多人排隊買,所以都要預返時間等、見到舖頭都冇好多decoration ,主要係有wallpaper, poster,又有好多mirror 應緩,笑咗
食物方面都幾多choice,主要都係熱狗同薯條。
熱狗同薯條新鮮熱辣整,大大份。
可以揀唔同醬。
熱狗choice 都好多,其實食完個熱狗包都好飽已經。
等佢整大約都15分鐘左右,不過佢即整又熱都值得等嘅。

造訪日期: 2021年12月
感謝 SnowyKitchen
2021年9月22日 透過行動裝置

前排同太太係屋企好懶,唔想郁,唯有叫外賣食啦我哋最終就係#foodpanda 叫左呢間屋企附近想試好耐嘅「齊柏林熱狗店」

我同太太因為都有啲餓嘅關係每人叫兩隻熱狗️ 叫左4隻 大家share試味

火炙芝士辣肉醬熱狗️$42
身為芝士控嘅小編,就覺得恰到好處個味好夾

美國洋蔥圈熱狗️$36
啲洋蔥圈炸到脆卜卜,食落仲熱熱地

芝味熱狗️$38
呢個熱狗芝士更多,更岩我口味

澳式風情熱狗️$38
呢個都係無得頂!啲味都係好夾!千島汁真係好好味

以上套餐+$12就可以轉為套餐,可以配小食 或 飲品揀兩款,小編就揀左薯條 同 +C檸檬

P.S. 特別要講嘅係薯條配果個疑似千島醬+茄汁,好夾個薯條 兼 好好好好好味食到停唔到口

造訪日期: 2021年8月
感謝 Gourmetaster
2021年2月26日 透過行動裝置

以熱狗做主打嘅店係香港真係唔多,而且仲要多人排隊買,應該只有呢間。 今次就試吓佢哋嘅人氣招牌熱狗,火炙芝士辣肉醬熱狗️。麵包雖然烘過,但依然鬆軟。而且淋上滿滿嘅芝士辣肉醬,啖啖都拉絲,真係好滿足。薯條都算厚身,但因為外賣返屋企食嘅關係,有啲林左。

造訪日期: 2020年5月
1  感謝 simplyxfoodie

查看過齐柏林热狗店(荃湾)的旅客也查看過

去過齐柏林热狗店(荃湾)嗎? 請分享你的經驗!