“The Americano”
The Americano的評論

使用外送服務
香港排名第4,706 (共14,619家餐廳)
周圍地區: 深水埗區
周圍地區: 深水埗區
2 週前評論 透過行動裝置

The Americano
荔枝角工業大廈餐廳都唔係第一次嚟呢間餐廳,之前覺得好好食,而且都幾舒服,晏畫同同事食lunch嗰時介紹佢哋試吓!

香艾菊蜜糖燒焗法國春雞(全隻)連沙律($148)
雞肉焗得啱啱好,所以好滑。而且因為佢外面有蜜糖,所以識落都會覺得甜甜地。有蔬菜伴碟又唔會膩。
飲品:桂花烏龍茶

荔枝角長沙灣道883號億利工業中心1樓12室

星期一至日
12:00 - 22:00

電話號碼

喜歡我的文章,可以關注我及讚好以作鼓勵

造訪日期: 2020年3月
感謝 teatea0901
2020年2月20日

情人節嚟幫襯,都有七八成滿算幾好生意。情人節貴就預咗,但無漢堡包食就真係有啲失望。龍蝦湯幾濃味,主菜嘅雞脾扒幾滑,甜品本來係cheese cake,但可能無貨結果得一細舊係cheese cake而另一細舊係紅豆cake。

造訪日期: 2020年2月
感謝 poonchiulam
2020年1月16日

在附近工作過的,應該都知道這店
味道不錯的一店,服務也很好
值得前往
尤其甜品,有驚喜
但價錢相對不太便宜。

造訪日期: 2019年9月
感謝 Angelung
2019年8月15日 透過行動裝置

我經OpenRice book位,去到問職員係咪有25里想confirm下,佢就答我經openrice有8折。 再問多一次,佢就話我朋友坐底左。

落單時又聽唔清楚,落錯野。
埋單叫兩次都無反應。

野食黎講,我覺得意大利飯煮得比意粉出色;豬手好大隻,好夠味但皮就唔算脆。
芝士漢堡唔太令人深刻。

造訪日期: 2019年8月
1  感謝 MELOOODYLI

查看過The Americano的旅客也查看過

去過The Americano嗎? 請分享你的經驗!