“Take Eat Easy”
美心的評論

美心
線上訂購
香港排名第176 (共212家小吃)
價位: US$5 - US$5
周圍地區: 西環
周圍地區: 西環
2020年5月31日

幾乎每一朝早返工之前,都會同父母去美心食早餐,而且,每日叫嘅早餐都幾乎一模一樣,好專一,哈哈。我今日叫咗個雞肉漢堡炒滑蛋,有蕃茄仔。媽咪就叫咗個蛋白麥皮,再加烚蛋、火腿同埋排包。爸爸就叫咗個龍蝦濃湯腸片螺絲粉配炒蛋。當然,我哋三個都各人要左杯熱奶茶,咁樣先至可以醒神啲㗎嘛。順帶一提,我其實好鍾意菜圃炒蛋,又好鍾意食雞,所以夜晚出咗個菜譜炒蛋油雞飯,一次過滿足晒我兩個願望。我就覺得菜圃炒蛋有少少辣咗啲啲。

造訪日期: 2020年5月
感謝 ClaudiaW0228

2020年2月29日

港式快連鎖快餐店,環境簡潔。午市中、西式套餐選擇不少,點選了不用五十元的雜扒套餐。少量素菜和自選醬汁,配上雞扒、火腿、香腸和蛋,水準一般但份量足。

造訪日期: 2019年12月
感謝 AdamXin
2019年10月25日 透過行動裝置

初試Sir滑鷄,鷄是去骨的,算是幾滑,份量係少了些,配菜的椰菜反而很好味,油飯亦很入味,這次新野冇令人失望,值得加許。

造訪日期: 2019年10月
感謝 Beautiful_Mayday
2019年1月26日 透過行動裝置

又來吃打邊爐,酒不醉人醉鷄湯底有些淡,雖然中藥味感覺很補身,配菜很夠份量,肥牛煱則有夠料之餘牛肉又不會鞋。可以再來。

造訪日期: 2018年12月
感謝 Beautiful_Mayday
2018年11月11日 透過行動裝置

美心MX是一家連鎻港式快餐,沒有太多的美式炸食品。而這分店位於石塘咀,普普通通了吧!店員都很用心服務呢!

造訪日期: 2018年10月
感謝 MikeC702

去過美心嗎? 請分享你的經驗!