“【🍗KFC🥑牛油果醬香脆雞腿包🍔】”

肯德基 (蓝田)
香港排名第6,202 (共15,540家餐廳)
周圍地區: 觀塘區
周圍地區: 觀塘區
2021年3月31日 透過行動裝置

KFC 既牛油果醬香脆雞腿包登場啦❤️
用料充足,有芝麻包、牛油果醬、香脆雞腿、番茄、生菜絲、芝士、沙律醬滋味無窮❤️

雞脾肉酥脆可口,嫩滑無比,啖啖肉汁配上厚厚嘅牛油果醬,番茄同生菜,清新滋味!

A3 牛油果醬香脆雞腿包豐盛套餐總共有:牛油果醬香脆雞腿包 + 家鄉雞/香辣脆雞/狂惹香燒雞 + 經典葡撻 + 汽水(中)

另外仲推出左雙層雞扒軍艦,兩塊雞扒夾住煙肉同芝士!試完就知咩叫啖啖滋味、無法抗拒!
✨大家快D把握機會去KFC 試下啦!✨

造訪日期: 2021年3月
感謝 tomandcharlie_diary

2021年2月18日

KFC啲雞好香,不過略為有少少乾,唔夠JUICY。 不過我最中意係佢啲葡撻,好香蛋味,同埋幾滑,仲要平。 熱辣辣咁食好開心,好有童年回憶。 我仲叫咗個磨菇飯,味道濃郁可口,抵食!

造訪日期: 2021年2月
感謝 70s70kg
2020年1月15日

點了一份五重盛盒套餐
份量可以,中等食量的應該會覺得剛好或略多
味道一如平常的快餐,味道偏濃
環境衛生做得不錯,十分整潔

造訪日期: 2020年1月
2  感謝 852wanderlust
2019年1月26日 透過行動裝置

肯德基新出口味咸蛋味炸雞,一個套餐有兩件,一個雞胸一個雞槌。外面炸皮有少少咸蛋味,底味是辣味,驚喜不大。

造訪日期: 2019年1月
感謝 Lasorom
2018年11月24日

路過啓田商場見到有KFC就口痕起來,排隊只有幾個顧客但也花一點時間排隊,期間看見有優惠券,正好可以用八元吃到一件雞下脾,當作下午茶真是剛剛好!雞下脾仍是一向的油淋淋,但原味的家香雞就是這麼的香口,仍要吃到見骨為止!

造訪日期: 2018年9月
感謝 patilai

去過肯德基 (蓝田)嗎? 請分享你的經驗!