“𝗢𝗿𝗴𝗮𝗻𝗶𝗰 𝗠𝗶”
百味堂的評論

百味堂
香港排名第109 (共677家甜點)
周圍地區: 灣仔/銅鑼灣
周圍地區: 灣仔/銅鑼灣
2 週前評論 透過行動裝置

韓國百味堂香港有幾間分店終於試
朱古力牛奶扭紋$
牛奶味香濃選用韓國直送有機牛奶用上朱古力濃度高達 %味道偏甜質感柔滑 一定會再嚟食
碎蛋沙律牛奶麵包$
牛奶麵包鬆軟濕潤夾埋碎蛋沙律 蛋沙律餡料以辣根蛋醬製成 不膩口 -

: $/
————————————————
百味堂 (尖沙咀)
尖沙咀河內道號購物藝術館樓號舖
————————————————

造訪日期: 2020年5月
感謝 momoeats3

2020年3月24日 透過行動裝置

這間cafe店舖位於尖沙咀大型商場店舖!裝修都好特別!食物方面都好創新!至於店舖都唔算好大,但係坐落都好舒服。至於飲品,同埋食品都好有創意。
這杯棉花糖朱吉力都好特別!賣相都好吸引,朱古力面放咗棉花糖烤軟之後脆脆軟軟好特別的口感唔錯!味道都好特別!帶有橙的味道.又有香濃的味道!喝到入口真係好特別!真係唔錯之選!
至於麵包方面,創意好有特式同埋好特別!
烤軟心牛奶麵包,外面鬆脆入面軟绵绵,十分之又口感!味道方面包上面放咗芝士奶酪,樣子十分吸引!再洒上合桃、瓜子仁非常之正!
有款好有特色有機朱古力!用唔同產地可可制造出來,用上盛有機糖制造,非常健康,又冇其它添加劑!食入口幼滑!味道非常之濃郁!唔錯之選!

造訪日期: 2020年3月
2  感謝 keke09080908
2020年3月19日 透過行動裝置

一向不太愛吃凍食物的我,近期卻被一款雪糕深深吸引著,每次經過尖沙咀也必定第一時間到訪購物,這就是百味堂的原味牛奶雪糕!雪糕用上100%有機奶製作,牛奶味極為香濃,入口質感幼滑甜度適中,屬超級推介之選。而黑豆牛奶雪糕剛好珍成一個大對比,黑白雙殺同樣出色,單看像”便便”的賣相已很吸睛,入口同樣超級幼滑,啖啖黑豆香氣撲鼻使人回味。朋友卻試了另一款受歡迎的濟州抹茶黑朱古力牛奶雪糕,抺茶味濃郁回甘,朱古力醬少許苦澀但我喜歡,頂部再加上一大片朱古力,多重味覺享受之感。正

造訪日期: 2020年3月
感謝 Hitormiyu
2019年9月29日

星期六係k11附近食完晚飯後 諗住食埋飯後甜品 點之好多甜品店都開始關門 好彩百味堂仲營業中 我地就即刻睇下有咩食 睇到好多人都食佢既牛奶雪糕 但我地唔想得牛奶雪糕咁簡單 就叫左個tiramisu 牛奶雪糕 呢間店既雪糕外型全部都好靚 打卡一流 而且都好好味! 佢有一大份牛奶雪糕 加 tiramisu 同埋2塊咖啡餅 牛奶味好濃 好夾tiramisu 值得推介!!!

造訪日期: 2019年1月
感謝 Meatmeathill
2019年8月12日 透過行動裝置

日本白桃牛奶雪糕再度回歸
仲記得上年太多人排隊,買唔到白桃牛奶雪糕 今次限定回歸,所以我今次唔理三七二十一,即刻九衝去食啦‍♀️‍♀️
☆ 日本山梨縣白桃牛奶雪糕 HK$98
♡ 白桃屬Premium級別
♡ 以原個山梨縣一宮淺間白鳳桃炮製
♡ 每隻足260至300g重
♡ 甜度高達13.5度或以上
‍♀️好開心今次終於食到啦!牛奶雪糕保持一貫水準,奶感度十足,奶味十分濃郁 配上香甜爆汁既原隻白桃真係無得輸!整個口腔充滿住濃濃奶香同啖啖果肉,雙重衝擊味蕾水潤新感受 留意嘅係雪糕比較較快溶,要快快手密密食啦
限定供應:即日至9月中(視乎季節而定)
百味堂
尖沙咀河內道18號K11購物藝術館B1樓B101A號舖

造訪日期: 2019年8月
感謝 foodie_anniechan

查看過百味堂的旅客也查看過

去過百味堂嗎? 請分享你的經驗!