“行政樓層服務需改善”

10/20(週二)
20:00
香港排名第1,601 (共14,128家餐廳)
周圍地區: 尖沙咀
周圍地區: 尖沙咀
4 週前評論 透過行動裝置

今次入住朗廷酒店非常超值!
因為係零房㗎⋯⋯⋯
房間非常乾淨以純白色設計歐陸風格!房務員非常盡責當你入住嘅時候不停有員工入嚟問候而且服務非常貼心

不過例如join左1865會員
就會保證12:00
可以check in
2:00
Check out
但係入住當日行政樓層嘅服務員同我講只可以俾我Checkout 到12點令到我非常失望⋯⋯因為我同我老公食完早餐都想返返房唞一唞⋯⋯
而且我request係希望到四點!
之前去過佢哋康德思酒店行政樓層服務員非常貼心‍♀️仲比我4:00先checkout
因為套房已經有人訂咗如果我堅持要兩點就會轉普通房俾我休息!
但到最後好在都比我延遲退房至兩點⋯⋯非常驚險
因為約咗人四點所以轉移到行政樓層等候及休息!不過差唔多三點嘅時候就俾人趕走啦⋯⋯如果繼續坐食嘢或飲嘢就要收費⋯⋯失望⋯⋯唯有轉到附近嘅商場繼續等候!

造訪日期: 2020年9月
感謝 ConnieW1690

2019年10月9日

當天我知道是restaurant week活動, 但用優惠的已滿座, 只好用正價去食semi buffet lunch, 前菜的質數十分好, 很新鮮, 主菜的話牛扒很好吃, 有牛味亦有炭燒味, 份量也很多, 海鮮也OK不過牛扒的表現比較有驚喜

造訪日期: 2019年9月
感謝 jkinlovetravel
2019年9月21日 透過行動裝置

為了和朋友慶祝生日,預約了 restaurant week dinner set.
這裡的員工服務很好, 由於我們是駕車來的關係所以無飲酒,員工不斷為我們加熱水,非常貼心。
食物方面,starter生蠔很新鮮,甜品蘋果批很清新,如果有機會,會再試其他的食物。

造訪日期: 2019年9月
感謝 kiaiyou
2019年6月16日

可以嘆足4粒鐘啱晒我呢個慢細魔王,第一次去Bostonian餐廳須然喺Basement冇靚海景!但時尚高貴的環境好靚仔嚟飲酒一流。甜品就要另加$38。唯一可惜嘅係唔包咖啡或茶。

造訪日期: 2019年6月
感謝 MingK157
2019年3月20日

在聖誕節前的一個晚餐,味道很好。
單點價錢其實也不便宜,但是質數十分好,海鮮十分新鮮。
牛排也是煮得很好,沒有過熟。

造訪日期: 2018年12月
感謝 Kingsly N

查看過Bostonian Seafood and Grill - 香港朗廷酒店的旅客也查看過

去過Bostonian Seafood and Grill - 香港朗廷酒店嗎? 請分享你的經驗!