“一点也不環保”
唐記包點 ()的評論

唐記包點 ()
香港排名第2,809 (共13,990家餐廳)
周圍地區: 旺角
周圍地區: 旺角
2020年6月29日 透過行動裝置

今次到旺角道唐記買了兩碟點心,一心帶埋上次佢地嘅外賣盒,叫姐姐就將点心放入盒便可以,免得又浪費兩個外賣盒。
姐姐一路只堅持用新既外賣盒,因為懶得將点心再轉去舊盒,仲用恥笑眼神望住我,好像我在增加佢地 workload.
在這走塑環保年代,唐記應該認真想想,做事方式是否再一成不变?

造訪日期: 2020年6月
感謝 highll

2020年1月4日

點了個大糯米雞!十分足料,糯米雞足足有一個手掌大。味道十分好,裏面有一整隻雞翼、蛋黃、瑤柱、叉燒等等。

造訪日期: 2020年1月
感謝 carmens948
2019年11月10日

唐記包點的蒸飯帶有陣飯香,又不會很油膩,價錢又平,份量又夠,仲會有椰菜配埋,簡單快餐黎講,算不錯的選擇。

造訪日期: 2019年11月
感謝 Lasorom
2019年9月14日

通常只嘆個熱辣辣菜肉包行住食,難得夏天季節唐記有新產品,流心阿華田包! 話明流心真心極度流心!香濃阿華田流心饀料無得頂,拿返公司8分鐘的路程,返到Office還如圖中咁湧流而下

造訪日期: 2019年9月
感謝 152maw
2019年7月24日

唐記包點在很多鐡路站也有分店,非常方便,一時想吃點小食可以來買蒸包吃,一個才幾元,還有不同蒸飯,飽肚又便宜,經常放工買回家當晚餐。

造訪日期: 2019年7月
感謝 manymomo

去過唐記包點 ()嗎? 請分享你的經驗!