“一般”
My Burger的評論

My Burger
使用外送服務
香港排名第3,037 (共15,533家餐廳)
周圍地區: 觀塘區
周圍地區: 觀塘區
2021年3月28日 透過行動裝置

跟餐人均$70,面包冇煎/焗過,一般般。咕嚕豬扒漢堡,有菠蘿一片,咕嚕汁較少及稀,用吉列豬扒,炸粉較厚,不推薦。

造訪日期: 2021年3月
2  感謝 Kitbb

2020年2月24日

店舖睇細細間,但係已經有好多款漢堡可以俾你選擇,仲多過一啲連鎖店!

咁啱今日夠肚餓,見到有個叫做大隻佬漢堡,啱晒我!呢個漢堡餡料夠晒豐富,有沙律菜、蕃茄、芝士、紅菜頭、大啡菇同埋洋蔥。

漢堡嘅麵包軟熟,漢堡扒當然係肉汁豐富,肉味濃郁!鍾意佢配返紅菜頭,蕃茄等等唔同種類健康又清新嘅菜,食咗罪惡咁都冇咁重!配埋炸得香脆嘅薯條,滿足又充滿力量,繼續開工!

造訪日期: 2020年1月
感謝 fullmoon128
2020年2月15日

漢堡包有好幾款選擇,仲有意粉,可以再加錢另外配薯條,洋蔥圈,沙律,飲品變套餐。
漢堡份量大,男士食都實夠飽!

造訪日期: 2020年2月
感謝 Lasorom
2020年1月7日

鋪仔細細 但可以睇出店內有掛裝飾 俾客人坐既凳仲係鐵通 有種近歐洲工業風裝潢,選擇都多,叫咗個辣雞堡加菠蘿,都juicy同幾辣,不過愈食愈鹹,整體唔係咁重口味會好d

造訪日期: 2019年7月
感謝 KitmanW4
2019年6月5日

撇除漢堡快餐連鎖店,想吃個美味的漢,一般都比較貴,若果想吃個高質美味的漢堡,價錢一般都不下一百元。東廣場的這一間小店專賣漢堡,食物美味,價錢亦很合理,是值得推介的餐廳!! 今天我叫了炸魚漢堡 ($49),加了$20跟餐,配有薯條及飲品。炸魚漢堡除了炸魚,有生菜,蕃茄配他他醬。這個漢堡即叫即整,所以都要等大約十分鐘。炸魚炸得很適中,很香脆,配他他醬很美味,整個漢堡味道很夾。 薯條其實是薯角,份量都不少,可惜略嫌太咸,吃完後舌頭咸得有點不舒服。如果多人share會比較好。飲品就叫了熱柚子蜜(不需另外再加錢)。

造訪日期: 2018年10月
感謝 swykywss

查看過My Burger的旅客也查看過

去過My Burger嗎? 請分享你的經驗!