“還可以”

茶木·台式休閑餐廳 (屯門)
使用外送服務
香港排名第2,260 (共15,233家餐廳)
周圍地區: 屯門
周圍地區: 屯門
2021年2月26日 透過行動裝置

朋友叫左個香煎沙朗肉燥飯,望落尚算可以,但肉太少,得4小塊。朋友話以前食開都好大塊,可能依家物價上漲啦。 而我就比佢嘅新品吸引到,流心起司竹炭吐司。 中間嘅流心芝士有勁多,絕不吝嗇,鍾意芝士嘅朋友,應該會好鍾意呢個甜品。 由於太多芝士,食咗幾啖之後覺得好膩。 反而覺得沾雪糕會好味好多。

造訪日期: 2020年4月
1  感謝 simplyxfoodie

2020年7月2日

父親的在這裡吃午餐,今次點了

酥炸排骨肉燥飯$77

黑糖胚牙奶茶 跟餐加$9

另外用積分換了
寶島三小碟
流心起司竹炭吐司

這裡的食品飲品質素都不錯,而且經常有新菜式,就是服務一般,尤其這次其中一位服務員的態度非常惡劣,落單的時候用積分換了菜,要在手機先點算及讓他輸入店舖號碼,但他的態度非常之不耐煩,問還有沒有。點甜品的時候他也告知要等20分鐘,我們都說到時再通知上甜品,然後他問是否全部才可以上,我們說是,怎知其他食物還未來,就先上甜品,上菜的店員就説幫我們先放雪櫃,但那服務員還走過來跟我們爭論,說是我們講了可以全部菜也送上。這是什麼態度呢

造訪日期: 2020年6月
感謝 unizfree
2020年2月16日

小辣薑脯肉醬拌手作麵:加了乾葱!
台式烤香腸:烤得不夠耐,沒有那種香味
炸雞排肉燥飯:必吃!
巧克力火山:有朱古力粒粒
西瓜柳丁蘆薈:清新

造訪日期: 2020年2月
感謝 PiggyC9
2020年2月11日

睇戲前先醫肚,買完戲票見到唔駛排隊可直入,咁就食茶木啦,因為午餐食得飽,所以叫左唔係好多野食,兩個人叫左一個滷肉飯,一個炸雞同流心起司,甜品最好食,食完啱啱好去夠鐘睇戲。

造訪日期: 2019年12月
2  感謝 theheirs
2019年12月20日

今次食左個白苦瓜既飯,我覺得幾好食,個苦瓜既味幾入味,但我覺得呢間有一點貴,埋單都要成百蚊,所以我無錢買野飲。

造訪日期: 2019年10月
2  感謝 kelvin319

查看過茶木·台式休閑餐廳 (屯門)的旅客也查看過

去過茶木·台式休閑餐廳 (屯門)嗎? 請分享你的經驗!