“令人難忘嘅體驗”
Café Circles的評論

Café Circles
香港排名第19 (共16,059家餐廳)
價位: US$22 - US$89
周圍地區: 荃灣
周圍地區: 荃灣

呢間自助餐嘅食物選擇、環境、服務,以及態度都挽回左我對自助餐嘅睇法同信心!以前食其他自助餐好多選擇都好少,就算有三四個鐘食都唔會食到幾耐。但呢間野食選擇多又好食,會恨時間唔夠多亦恨自己食唔到咁多😂之前食過一間自助餐,佢地嘅海鮮令我有超級唔愉快嘅體驗。我係認真食到嬲,因為性價比實在太令人覺得不值同失望。呢間自助餐嘅凍蟹腳、蟹肉周打忌廉湯、蟹肉豆腐羹,燒蟹腳等等。完完全全挽回返我對自助餐海鮮嘅信心🥲👍🏻大家不妨可以一試!我都想再食多次,野食多令我未完完全全試曬🤤🤤

感謝 DayTrip65958839237
評論 (177)

晚餐6點半食,都多人食,又唔逼
服務,食物都幾好,
個人特別鍾意羊架好林
凍蟹腳,焗蠔,好快比人攞晒,但refill 都好快,
兩次排到我冇哂,但即刻有refill
仲有綠茶甜品,大閘蟹,個唔知咩撻🤔
都幾好食
👍值得再去

造訪日期: 2023年9月
感謝 Cy W
2023年10月24日

這個地方很舒服,枱與枱之間也不會太過狹窄,適合所有家庭朋友聚會。
除了環境外,員工的服務態度也令我印象特別深刻。
早在打電話查詢的時候,一名叫Janice的員工負責幫我們進行預約,他主動為我們介紹較優惠的場次。
到場的時候,一位穿着黑色西裝的經理Veronna帶我們入座,主動地為我們介紹食物的位置並提醒餐廳冷氣可能比較大有需要可以向他們借取披肩。
用餐時即使餐廳的客人比較多,員工也很努力照顧到每一台客人的需要。員工Novem和Mandy負責我們這邊的區域,收拾碗碟的速度非常快,基本上我們拿取下一輪食物回來的時候桌面已經乾淨了。餐廳有提供玻璃樽的飲品,他們也很主動為我們打開瓶蓋。
食物方面,大部份都很不錯,比較喜歡一些炸和串燒,串燒都是新鮮烤的。
甜品種類雖然不多但大部份都很精緻,賣相吸引之餘味道也不錯。
整體來說,用餐的體驗都10分滿意,希望餐廳能一直保持水準,之後也會推介身邊的朋友來這裏用餐。

感謝 Francis5806
2023年10月24日

用餐環境很不錯 員工知道我們同行有小朋友特意為我們安排了較安靜的位置

用餐前曾多次致電餐廳查詢自助餐內容 有位Ceci的同事很有耐性解答我們疑問 還向我們介紹最划算的推廣優惠

用餐時小朋友有些鬧脾氣 經理Gavin更主動拿了些糖果和雪糕 安撫小朋友的情緒
另外員工Kelson Ling Adrian都很積極替我們收拾枱面 不是向我們查詢有沒有需要幫助的地方

食物方面 甜品尤其出色 海鮮更新的速度也很快
飲品也比其他自助餐多選擇

很棒的一次體驗 打算聖誕節會再前來用餐

感謝 hazel202313
2023年10月15日

本身自己好鍾意食自助餐, 今次特別再帶家人去Cafe Circles食晚餐。
對上一次黎已經係1年半前左右, 今次黎到有一種刮目相看及喚然一新的感覺。

環境: 感覺Cafe Circles的環境好了, 對上一次黎覺得個甜品位置不起眼, 今次一入門口就見到, 非常之好, 家人亦話好似成個感覺唔同左

食物資素: 今次適逢蟹宴主題, 我呢位蟹之愛好者更加特別開心! 而且食物資素真的比以前進步不少! 值得一讚!

員工服務: 同樣地, 今次覺得喚然一新的最大因素係員工的服務十分之好! 由入座有一位叫Jenny既同事負責帶位, 禮貌地講解拎食物既分佈, 有耐性地講解今次蟹宴主題既特色! 另外, 有2位同事亦都令我好難忘, 一位是男員工叫William, 一位是Verona, 睇得出佢地好有經驗, 好有待客之道, 佢地會周不時問我地食物Feedback, 問下我地改善意見 (香港唔係好多酒店自助餐餐廳會做咁多慰問及問候), 所以十份值得一讚! William還會特別講解有邊D食物係近期比較熱門同埋受歡迎, 令我地覺得好窩心! 屋企人亦食得好高興!
希望下次再黎既時候質素冇下降! : )

造訪日期: 2023年9月
感謝 Connector31075417771

查看過Café Circles的旅客也查看過

去過Café Circles嗎? 請分享你的經驗!