“一般”
Hami Harmony的評論

Hami Harmony
訂位
線上訂購
香港排名第1,189 (共13,941家餐廳)
周圍地區: 旺角
周圍地區: 旺角
2020年6月1日 透過行動裝置

晚市人均最少$150,基本上一個飯/意粉,加飲品/甜品都可以

意粉是女士分量,男士可能不夠飽。虎蝦自製扁面,隻蝦出奇地細,扁面似意式雲吞皮

枱面上瓷磚的污垢真的要清潔...

造訪日期: 2020年6月
感謝 Kitbb

2020年5月18日 透過行動裝置

裝潢走田園風格,環境悠閒寫意,感覺輕鬆舒適。

流心芝士牛角英式早餐
(流心芝士牛角包/黑松露炒蛋/煙三文魚/牛仔腸/焦糖香蕉/什菜沙律)
牛角包芝士餡澎湃,味道濃郁,入口鬆軟
層層分明,有牛油香同空氣感,口感蓬鬆酥脆
香蕉上有層焦糖薄脆,入口香脆軟滑,口感豐富
炒蛋嫩滑,充滿蛋香同奶油香,加埋黑松露醬好香口

美國安格斯肉眼扒(7安士)配薯蓉
肉質鮮嫩軟腍,入口嫩滑無渣,肉汁豐富
而且脂肪比例平均,牛味馥郁帶有脂香,一啲都唔口,齒頰留香

造訪日期: 2020年5月
感謝 foodaholicbunny
2020年1月16日

這店味道不錯
服務也好
可以預早BOOKING
吃了意粉和小食, 全部都很OK
唯一可惜是舖空間太細
餐廳內洗水間味道很強
要注意及改善啊!
位置也不太方便

造訪日期: 2020年1月
感謝 Angelung
2019年11月30日

#hamiharmony
鮮雜菌配牛肝菌汁意大利飯: 我真係好中意食意大利飯,但好多時會勁膩,呢個唔會,剛剛好,食哂成碟都唔會頂住個胃
matcha latte: 抹茶味濃 唔會過甜或過奶,I like it!
===========
太子西洋菜北街161號地下A舖

造訪日期: 2019年7月
感謝 Ramy T
2019年9月19日

整體黎講,佢鋪頭細細座位唔多,野食又好出色,所以都明點解甘難訂位,食完都覺得真係要黎試下,野食好有水準,服務正常,會推介。

造訪日期: 2019年3月
感謝 ch626123

查看過Hami Harmony的旅客也查看過

去過Hami Harmony嗎? 請分享你的經驗!