“nice”

J.CO Donuts & Coffee
線上訂購
香港排名第43 (共212家小吃)
周圍地區: 大佛口
周圍地區: 大佛口
2020年6月3日

11點前有早餐供應
如果想食panini就要等11點黎
係等緊嘅時候要左兩個冬甩share 佢哋嘅冬甩選擇好多
花多眼亂,選擇困難症一定會發作 個女仔員工都好有耐性咁同我介紹唔同嘅冬甩口味 最後就揀咗一個綠色嘅牛油果 同埋面頭有花生粒粒嘅唔記得咩味⋯⋯

造訪日期: 2019年8月
感謝 Kennis D

2020年1月6日

相信冬甩控去日韓台旅遊,都會買當地的冬甩黎食,因為香港專賣既店舖唔多,J.Co都算係數一數二出名~

平安夜當晚去買,好多款都賣哂證明佢真係好受香港人歡迎,平時店舖會有超過10多款既冬甩可以選購,要食就早點去買
------
1. MILOSAURUS
2. Nutcracker
3. Crunchy Crunchy

J.co冬甩賣相真係好吸引,打卡一流,同埋口感唔係煙煙韌韌個款,係鬆軟既麵包,雖然佢係冬甩,但一d都唔油唔膩,朱古力唔會過甜,配埋合碎碎一齊食,口感豐富,食一個係唔夠

造訪日期: 2019年12月
感謝 travelovernfoodie
2019年11月17日 透過行動裝置

冬甩質感軟綿綿~內裡的忌廉軟濃不膩,令人一刻愛上,個人最愛的忌廉芝士味,上層有oreo餅乾粉,加上咸香的忌廉芝士,很不錯吃。

造訪日期: 2019年11月
感謝 carmen017682
2019年8月14日 透過行動裝置

J.co donuts對我而言,有着經過就會情不自禁入去買返2件嘅魔力。
Cheese Cakelicious(左)$15
外層鋪滿濃黑朱古力粉,甜度適中,不會膩口,內層填滿濃濃加入芝士打成的忌廉,一口咬下,爆cream 效果令幸褔感急劇提升,且忌廉微咸,中和甜度,對我而言,尼款食多幾個都好ok
Choco Caviar Chocolate(右)$15
空心的donut食落雖然無實心dount層次感咁豐富,但勝在食時罪惡感無咁強烈,可以欺騙自己食一個吾怕既。 尼款donut 味道平衝,甜面不膩,加上上層有朱古力脆脆增添咬口,令吃時的趣味感大增,推介

造訪日期: 2019年8月
感謝 Exploremorewithleung
2019年5月20日 透過行動裝置

餐廳做推廣,有買一送二的活動。同事一大早去買了回來。試了個阿華田味,不算太甜甜,整體上帶輕輕的阿華田味。

造訪日期: 2019年5月
感謝 Lasorom

查看過J.CO Donuts & Coffee的旅客也查看過

去過J.CO Donuts & Coffee嗎? 請分享你的經驗!