“【🍗 KFC 🌶辣椒仔蜜糖香脆雞腿包🍔】”

肯德基 (葵芳)
使用外送服務
香港排名第4,040 (共15,375家餐廳)
3 週前評論 透過行動裝置

KFC 既辣椒仔蜜糖香脆雞腿包登場啦

A2 辣椒仔蜜糖香脆雞腿包豐盛套餐總共有:辣椒仔蜜糖香脆雞腿包 + 家鄉雞/香辣脆雞/狂惹香燒雞 + 菜絲沙律(普通)+ 汽水(中)

新包好味,用料充足‼️
麵包散發濃濃牛油香,夾住香脆嫩滑的鄉脆雞塊、香甜紅洋葱、爽脆酸瓜及惹味煙肉,使用了蘊含辣椒仔獨特酸辣滋味的醬汁和香濃蜜糖,口感味道都充滿層次

經典【KFC菜絲沙律】,酸甜解膩,簡直同辣椒仔蜜糖香脆雞腿包係絕配呀

另外仲推出左辣椒仔脆辣雞,糅合了辣椒仔獨特酸辣滋味

大家快D把握機會去KFC 試下啦❗️

造訪日期: 2021年5月
感謝 tomandcharlie_diary

2020年1月10日

最近肯德基在港九開了不少新分店, 裝修較以前簡潔光猛, 食物質素好像也稍為提升, 而且用app可以免費做會員儲分, 下午茶餐$23有交易非常抵食!!

造訪日期: 2020年1月
感謝 Hidy11
2020年1月5日

登記做會員可儲分之外,定期APP內會有優惠卷
出示電子優惠卷,有單件優惠或套餐
最常有就是這種夠2人吃的套餐
沒有優惠的KFC基本上好少會吃
$60雞,飯小吃套餐
兩件炸雞,兩隻脆辣雞翼,兩個大飯,加上兩個薯蓉
仲有兩杯飲品
基本上係超抵食,平時2隻雞加個飯已經要40蚊起
食飯當天係聖誕第一日假期,難得可以照用到優惠
炸雞夠脆口,肉都算多,今次水準唔錯
雞翼就太厚粉,而且雞翼也炸得好乾身
兩個飯一如水準,今次既飯身比較乾身,拌汁食比較好食
雞皇飯比多汁,撈飯食一流
飲品百事都係無咩氣....XD算賣點?

造訪日期: 2019年12月
3  感謝 alex lam 林
2019年12月19日 透過行動裝置

今次黎到呢度,係因為我無乜時間,所以最緊要係快,今似食左個白汁雞皇飯,覺得味度唔錯,啲雞有雞味,好正

造訪日期: 2019年12月
感謝 chigorxd
2019年8月1日 透過行動裝置

這一家肯德雞食物做得不錯,是在香港比較好的一家。我認為蜜汁燒雞比炸雞更好吃。炸得很香口,而且很入味。

造訪日期: 2019年6月
感謝 chigorxd

去過肯德基 (葵芳)嗎? 請分享你的經驗!