“平價燒肉”

漢和韓國料理 (莊士倫敦廣場)
香港排名第2,174 (共13,988家餐廳)
2020年7月4日

眾所周知漢和依類連鎖式燒肉放題,都係平價親民嘅。嘢食種類較多,質素未至於太差,勝在多選擇,可以滿足一大班人唔同嘅口味。 而我每一次嚟食,都係主打食chopstick牛仔骨,牛仔骨嘅味道,質素,都相對係比較穩定,唔會有時醃得太鹹,或者唔夠味唔均勻。 除咗牛仔骨,仲有另一款肉都係主打會必食嘅,chopstick西冷牛扒,當啲西冷牛扒煮熟嘅時候就會變咗肉碎,加兩片蒜頭少少韓國醬,然後攞片生菜包住食,就好似韓式生菜包咁yummy。 食到咁上下就係食甜品嘅時候,chopstick雪糕涼粉,當然要自製啦,喺飲食區拎一碗涼粉,然後行去雪糕櫃,揀自己想食嘅雪糕口味,然後加入啲涼粉度,即成like

造訪日期: 2020年6月
感謝 kkyy0401

2019年5月5日 透過行動裝置

放題式的燒烤,有多樣肉類任君選擇,肉類很新鮮,尤其牛肉鮮甜可口,又有各式各樣的前菜,泡菜醃製得非常有水準,有多款甜品及飲品,員工態度友善。

造訪日期: 2019年5月
感謝 MTTIN
2019年4月30日

漢和韓國料理是一家主要是做韓國燒烤的地方。很好吃,我最喜歡牛肉,很新鮮。除了燒烤,也有不同的甜品和酒。

造訪日期: 2019年3月
感謝 chigorxd
2019年4月6日 透過行動裝置

是很好吃的,不論是肉類,前菜,糖水,飲品都很齊全。晚上時間有三文魚,可以生吃,也可以燒來吃。有一點熱氣。

造訪日期: 2019年4月
1  感謝 kelvin319
2018年10月3日 透過行動裝置

午市套餐 - 辣豬肉片飯定食 $42
有湯、兩個小食、白飯一大碗,同埋一杯飲品!
辣豬肉片好惹味,辣度適中,配埋啲飯一齊食真係好味!
餐湯仲有蓮藕豬骨湯,清清地唔錯!
餐飲揀左紅棗蜜糖茶,紅棗味好濃郁,大愛!

造訪日期: 2018年9月
感謝 AmyMatt_2017

查看過漢和韓國料理 (莊士倫敦廣場)的旅客也查看過

中國香港
中國香港

去過漢和韓國料理 (莊士倫敦廣場)嗎? 請分享你的經驗!