2 人正在查看這家飯店
The Cityview
2021/09/27 前可免費取消
Hotels.comUS$70
ExpediaUS$71
FindHotelUS$59
查看7 個優惠
評論 (3,897)
今天

已入住幾次了 性價比高 而且價錢不算很貴
房間整潔
員工態度友善
鄰近地鐵站 地理位置非常方便
整體來說十分推薦的

感謝 kathy06252021
昨天

房間隔音不好,同層其他房的關門聲很大。上層的腳步及拉椅聲很明顯,晚上因此醒了好幾次,睡得不好。
除此之外,整體還是不錯

• 旅程類型: 好友出遊
感謝 wueddiehk
2 天前評論

為女兒慶祝生日,畀佢一個驚喜,滿意酒店嘅服務丶食物嘅水準性價比高 有生蠔有海膽有鮑魚有蟹腳有刺身有唔同嘅甜品同雪糕有熱食,我女兒好開心今次生日佢好難忘!尤其是預約到主題房,酒店仲好有心意送咗佢兩份玩具,多謝城景國際嘅窩心安排

• 旅程類型: 家庭旅行
感謝 suelung
5 天前評論

這次行程並不貴,價錢1200左右
但夜晚自助餐已經十分豪華,雖然種類不算太多。酒店補充食物的速度很快,絕對不會沒東西吃。房間整潔美觀但床鋪有少少污漬

感謝 yorkchai1996
6 天前評論

位於旺角/油麻地,靠近港鐵站。 方便轉移到其他旅遊點。 前往西貢的小巴、前往港島的港鐵以及前往不同地點的多條巴士路線。 旺角和油麻地有許多不同種類的購物中心和小商店。 也非常靠近婦女街和廟街。

感謝 Wander803104
6 天前評論

幫我地upgrade左間房,有試過有事要打落去counter都好快答到我地。整體黎講既check in and check out都好好,大堂全部員工都好有禮貌。但覺得個枕頭唔太舒服,太扁好似無枕頭咁瞓覺。

感謝 lwycrystal