“不知所謂”

健康食品拉麵
香港排名第5,153 (共14,728家餐廳)

作為一間餐廳, 我相信簡單服務態度和地方乾淨是基本, 如果你去到一間餐廳等叫嘢食要等15分鐘, 食嘢嘅時候見到側邊有老鼠周圍行, 在加上見到裏面的職員不停互相謾罵, 試問如何享用一餐正常的午餐呢? 根本冇需要講到食物味道, 因為已經唔重要.... 全餐飯淨係聽佢哋嗌交! 好煩!Btw, 見到佢哋啲嘢食係喺Donki度買....

造訪日期: 2020年12月
感謝 Nantucket875421

2019年5月31日

經過小巷,一日本女子在門外招客,外賣似乎幾平,但我想坐下吃。叫了個排名第一的溫泉強拉面,80蚊。有一隻蛋,兩片叉燒加一片紫菜。味道不俗,但叉燒勁肥。

造訪日期: 2019年5月
感謝 fishchan2013
2019年3月5日 透過行動裝置

午市$70 豬扒定食,很咸,像方便面味粉加水。豬扒鬆脆,不過加了太多汁,很甜。有菜,不錯。

坐吧枱要坐長腳椅,座位前沒位置放腳,更沒位置放包,侍應又要在你側旁拿拉麵,午市還要加一。

造訪日期: 2019年3月
感謝 Kitbb
2018年10月20日 透過行動裝置

想不到, 店舖細細但食物種都算多. 店內有3位日本人同1位洗碗姐姐, 坐位大約有二十個, 店外都開到幾張抬! 食物質素不過不失, 價錢同食物質素同地理位置成正比.

今次食左特色拉麵, 我覺得湯底鹹一點, 但其他拉麵既湯底較清, 我比較喜歡. 今次仲食左餃子, 自覺一般, 但無叫其他小食, 都見到其他人卓上食物買相幾好, 下次可以再試.

係香港食到真係日本人做宜又平民價錢既日本菜,實在不多!值得一試

造訪日期: 2018年10月
2  感謝 vanilaking
2018年3月4日 透過行動裝置

伊間日式小店都幾難搵,但一入到嚟就超有日本小居酒屋feel,迫迫地帶點熱鬧。佢嘅拉麵有啲小麥粒咁,唔通就係所謂嘅健康食品?整體而言氣氛比食物更吸引我,有機會想試下佢嘅牛腸鍋!

造訪日期: 2018年2月
感謝 WAISHUENT

去過健康食品拉麵嗎? 請分享你的經驗!

US$USD
台灣