住宿的最低價格
ExpediaUS$81
查看7 個優惠
評論 (6)
昨天

由於距離銅鑼灣地鐵站步行路程起碼有十五分鐘以上, 所以如果推住行李前往酒店是比較困難, 但如果你懂得喺銅鑼灣地鐵站崇光百貨出口外面乘坐巴士,就可以到達酒店對面嘅巴士總站,這樣行過酒店就很容易。 酒店屬於新嘅小型酒店,一層樓只有四間房,房間清潔但空間不足以開兩個行李喼, 只住一天也不算太大問題。 環境尚算唔錯,人少少地也算舒服,唔幫襯嘅話外出亦有很多地方可以食早餐。 銅鑼灣算是首選,值得下次再入住!

住宿日期: 2021年6月
感謝 chunyint2021
昨天 透過行動裝置

房間潔淨 交通方做 美食集中區 前方有巴士站旁邊有便利店 可允許寄存行李 前堂有禮 樂於幫忙 態度良好 會再來及值得推薦

住宿日期: 2021年6月
旅程類型: 好友出遊
感謝 Soundbear2046
3 週前評論 透過行動裝置

之前是叫栢麗精品酒店,不太記得。
相比旁邊的栢麗酒店,我更愛愛麗舍酒店。
感覺較新,雖然距離地鐵要10 分鐘路程,但如果識行,其實不太遠。
房間不大,但床很大,設計獨特。洗手間是透明,可霧化,但比較細。
性價比很高,十分便宜,夜晚入住見很多年青男女。我特別喜歡酒店附近的寧靜,旁邊就是中央圖書館,十分安全丶有文化氣息。

1  感謝 AngelinaC627

完sem想同frd staycation, 見銅鑼灣近近地就嚟試吓, 感覺好好~ 間房算大同埋好乾淨, 以呢個價錢好抵吓. 夜晚肚餓仲可以落街去附近donki買野食XDD 下次再嚟

• 舒適度
2  感謝 Blueberrylk
3 週前評論 透過行動裝置

住了一晚,第一次住,同其他酒店一樣,2pm入住,12pm 退房,就在中央圖書館旁邊,銅鑼灣這區可算是旺中帶靜,服務太度很好,要求高些樓層都立刻安排,房間大少相比價錢都算是比較便宜,正常酒店房有的都有,大堂和房間裝修設計尚算時尚,地理位置方便,鄰近大坑的餐廳選擇多,也有甜品店,旁邊就是7-11, 也有星巴克之類。。。值得介紹給朋友:) ...................................

旅程類型: 單人旅行
1  感謝 agogo822