“環境舒服既bar”

香港排名第1,212 (共13,978家餐廳)
周圍地區: 旺角
周圍地區: 旺角

同朋友係旺角食完生日飯但又未食生日蛋糕,於是就提議上朗豪坊頂啲bar 到飲杯野同埋食生日蛋糕! 上到嚟就覺得個環境好靚,但問過幾間餐廳都會收切餅費,唯獨是呢一間唔需要,咁我哋就揀咗呢一間。小弟又唔太熟cocktails,於是隨便叫左一杯German Mule,唔會好重精酒,入口味道都唔錯。之後就食埋個生日蛋糕,啲staff見到都好主動幫忙影相,環境又唔錯,壽星仔極度滿意

造訪日期: 2020年6月
感謝 Hangggg33

2019年11月6日 透過行動裝置

特色德國黑麥啤酒燒乳豬
乳豬經啤酒醃製過後肉質特別鬆軟,帶淡淡的麥香。外皮燒得薄薄香脆。配菜方面,配上椰菜蘿蔔絲沙律、紅酒燴洋蔥。不會太酸,又可中和一下油膩感。
黑松露炸薯條
意大利雪糕意粉,用雲呢拿味的gelato做成一絲絲的意粉造型,配士多啤梨果肉,簡單的襯托一下已足夠。

造訪日期: 2019年11月
感謝 Karina C
2019年11月6日 透過行動裝置

有排有出個身份證號碼優惠,中到個豬手 就過去食吓。

Waitress幾好介紹唔同嘅食物,同推介各款啤酒。食物質素唔錯,份量又足。

造訪日期: 2019年6月
感謝 Yvonne1616
2019年11月4日

每次來這間餐廳我必定會點德國鹹豬手,配埋他們的德國啤酒,簡直係幸福滿寫,食物質素相當高,職員態度有善。

造訪日期: 2019年9月
感謝 KKKLAU
2019年10月29日 透過行動裝置

我和家人在這裏吃午餐,點了一個二人套餐和一人套餐,有皮脆肉嫩的德國豬手,黑松露薯條,黑松露蕃茄大蝦扁意粉,和豬腩肉卷配德式小粉糰。食物味道不錯,服務也周到,侍應會主動替客人把豬手切開。

造訪日期: 2019年10月
感謝 kanmanlai

查看過Beerliner German Bar & Restaurant的旅客也查看過

去過Beerliner German Bar & Restaurant嗎? 請分享你的經驗!