“去吃宵夜”

The Place(香港康得思酒店)
9/28(週一)
20:00
Eatigo
香港排名第215 (共14,089家餐廳)
更多餐廳詳細資料
適合: 商務會議, 當地美食
用餐選擇: 宵夜, 自助餐, 預訂
周圍地區: 旺角
描述: 自助餐廳The Place明亮開揚,匯聚各地的特式佳餚,從新派菜式、傳統美饌、地道風味到精美甜點也一應俱全,定能滿足不同客人的口味。除了豐富的自助餐,The Place也全天供應自選美食,從各國佳餚到地道風味一應俱全,定能滿足不同口味。
2016年10月9日 透過行動裝置

這兒的宵夜自助餐十分抵吃,宵夜也有生蠔吃,真係認真抵
食物水平不會因為你是在吃宵夜而有所下降,不過要成十點多宵夜時段才開始,吃飽之後有點難睡著

感謝 Timlks

2016年10月6日

有生蠔,長腳蟹,一般嘅酒店buffet海鮮都有,而且新鮮。熱食都多種類。
甜品都多種類同好食, 特別有movenpick 雪糕,仲有脆皮甜筒裝。
用chope app 訂位仲有8折優惠。

感謝 saulan3
2016年10月3日

一家大小食 tea buffet, 雖然食物種類唔算非常多, 但環境, 食物品質與服務也非常好, 地方寬敞, 小朋友自己去取食物也不會太危險及騷擾到其他食客. 一頓愉快下午茶, 很滿意! 如果可以提供熱飲便非常好了, 咖啡紅茶是下午茶必備. 結果還是要自費品嚐了一杯.

感謝 Carmen C
2016年9月30日 透過行動裝置

自助餐廳的環境舒適,位置之間有空間感不會擠逼
食物添加速度還可以
令我最印象深刻的是餐廳的服務生接待很好,很細心和有禮!

造訪日期: 2016年9月
感謝 Lasorom
2016年9月27日

一開始冇receptionist 完全唔知點通知已訂檯 到有人企門口 通知左就叫我地企門口等 冇排隊/冇叫名/冇叫飛 到等出聲話個個企晒係度等 唔駛排架?! 先安排番點企 入座程序不知所謂 但入面執檯的員工非常好 一見到個碟冇食物就主動拎走 埋單果陣計錯左即時處理 泊車優惠唔駛自己處理有職員安排very good

造訪日期: 2016年9月
感謝 Wingshum

查看過The Place(香港康得思酒店)的旅客也查看過

去過The Place(香港康得思酒店)嗎? 請分享你的經驗!