“Nice Cake”

Lady M Cake Boutique
香港排名第20 (共682家甜點)
周圍地區: 中環
周圍地區: 中環
2020年7月4日

曾經排長龍嘅蛋糕店,見到個蛋糕櫃嘅蛋糕,都已經覺得好吸引好想試,偏偏當你去排隊買外賣嗰陣,剩返嘅就只有原味嘅千層蛋糕,今日終於比我買到唔係原味嘅千層蛋糕,終於可以一試其他口味。 chopstick朱古力棋盤蛋糕 蛋糕係鬆軟嘅,但係朱古力味唔太濃,偏甜。喺蛋糕外面嗰層朱古力漿就有朱古力味。整體來講都算係好食嘅,不過就係偏甜,的確要配返一杯茶飲。

造訪日期: 2020年4月
感謝 kkyy0401

2020年2月25日

來自紐約的蛋糕店,蛋糕非常精美。排隊吃蛋糕的人很多,還是外帶吧。最愛這家的千層蛋糕,抹茶和伯爵口味都非常好吃。吃太多可是會長胖的喔。

造訪日期: 2019年5月
感謝 kaiser1103
2020年2月18日

有時候你想吃一件有水準,鬆軟的蛋糕,就算價錢貴一點也沒所謂(很多時候就算價錢貴也很難食)lady m 是我最安心的選擇。它最有名是crepe做的蛋糕,但我反而喜歡它們有蛋糕成份的蛋糕,首選旗子蛋糕,最近出了紅絲絨也很好味,已幫襯了很多次。

造訪日期: 2020年2月
感謝 GigiL585
2020年2月16日

這是一家紐約的蛋糕店,在INS上非常火,香港在銅鑼灣和中環國金中心各有一家。海鹽和抹茶的都非常贊,不是非常甜。旁邊有一家星巴克,買了星巴克來這裡坐著吃一塊蛋糕,太享受了。

造訪日期: 2019年11月
感謝 Jessica20161028
2019年10月30日 透過行動裝置

佢嘅甜品係好出名 ,雖然我覺得有啲貴,但味道嘅好味,同埋食嘢嗰個環境好靚,好適合打卡。 同女仔朋友必到嘅地方,可以 放上去社交平台呃like。

造訪日期: 2019年10月
感謝 LiuA141

查看過Lady M Cake Boutique的旅客也查看過

去過Lady M Cake Boutique嗎? 請分享你的經驗!