“可以一去再去的餐廳”
Beans的評論

Beans
香港排名第514 (共13,926家餐廳)
周圍地區: 荃灣
周圍地區: 荃灣
5 週前評論 透過行動裝置

已經很多年無來這間荃灣區的總店, 咁耐無來,一樣咁好味, 招呼亦好,个意粉出奇地好食, 飯一貫水準,太夜了,冇食到甜品,但見隔離檯叫咗,好鬼吸引。

造訪日期: 2019年9月
感謝 Steven2k

一位來自中國的 TripAdvisor 會員
2019年8月17日 透過行動裝置

2019年8月13日

店舖有幾多蚊仔,除此之外,食物質數也OK,試了意粉,味道還可以,但分量比較少,午餐食不飽,不過價錢比較貴。

造訪日期: 2019年3月
感謝 manymomo
2019年7月30日 透過行動裝置

今日過黎荃灣睇牙,因為約了下午三點,見有時間去了beans 食午餐。平時食飯時間必定大排長龍,今日過了午餐時間,不甩等位就有得入。叫了碟carbonara, 味道不錯,夠creamy, 不過價錢偏貴!

造訪日期: 2019年7月
感謝 JoyceW2056
2019年7月14日

先不論食物質素如何,但坐下來後,頭上有很多昆蟲在飛,或停在枱及玻璃上,轉枱後情況好很多,否則真的吃不下去。

造訪日期: 2019年3月
感謝 tseccccc

去過Beans嗎? 請分享你的經驗!