“味道不錯 價錢合理”
Cambo的評論

Cambo
香港排名第5,397 (共14,089家餐廳)
2016年10月9日

這商場有很多食肆, 這家餐廳的價錢合理, 環境舒適, 是吃越南菜不錯的選擇... 記住要訂枱, 要不然一定要排隊... 要注意的是餐廳沒有很多大枱, 所以若是多過 7-8人的話, 可能就要找別的選擇了

造訪日期: 2016年1月
感謝 bigana103

2016年9月26日

泰式明爐大蜆鍋, 大蜆排列的美美的, 以明爐上桌讓大蜆保持著溫度~
鍋裡伴以粉絲, 粉絲吸了蜆肉及湯的精華, 又另一番滋味,大推介!
冬蔭蝦湯河,一碗有3隻蝦, 份量挺足~
味道不算太辣, 酸酸地帶微辣, 令人很開胃~
酸酸辣辣正是我杯茶,有種莫明的上癮感, 不經意一口接一口,我最後自己食了一整碗!
重點先價錢合理, 味道滋味!

造訪日期: 2016年4月
感謝 Tine1020
2016年8月6日 透過行動裝置

餐廳有限時,用餐時間只有一個半小時。吃泰菜基本上生蝦刺生都會點的,這裡的生蝦醬汁沒有很辣。價錢方面在尖沙咀區算便宜,一個菜不到一百元。但很多人排隊等位,所以要預時間。

造訪日期: 2016年2月
感謝 Anncici
2016年7月19日

星期五晚和同事下班後到來,因為忘了訂坐所以只好排隊,誰知一便排了一小時,下次一定要訂坐。今次最值得讚的是菠蘿炒飯,用料十足而且份量亦非常大,可是價錢不便宜,兩個人點了4個荼大約$400多。

造訪日期: 2016年7月
感謝 kenneth51210
2016年5月30日

我地去呢間餐廳食晚餐, 餐廳規定用膳時間為1小時30分鐘。餐廳環境乾淨。

我地點咗:生菜包(豬肉), 不過平平無其;雞肉牛肉串燒:雞肉牛肉幾好味,沙爹醬亦都好好味;泰式炒粉:味道唔錯,質感同嚮曼谷食既分別不大;明爐烏頭:平時d烏頭肉質比較”鞋” ,但係呢間餐廳既烏頭就無”鞋”既感覺,烏頭既配菜亦都好味;泰式炒椰菜苗:相當矝貴,一碟菜$59,但係連4両菜都冇。

餐廳上菜時間有d慢。侍應相當粗魯,將枱面既嘢食執位騰空位置上菜時,竟然將其中一碟嘢食既公叉同公羹放嚮碟嘢食上面!

唔知點解,食完返到屋企勁口渴,連續飲2杯水都解唔到渴。

造訪日期: 2016年5月
感謝 929ls

去過Cambo嗎? 請分享你的經驗!