“great food, nice service!”

普茲茅斯排名第444 (共667家餐廳)
2020年9月9日

餐廳喺Portsmouth。天花板色彩繽紛嘅旗幡、結網裝飾、日式燈籠,充滿日本風情。

餐廳有幾個套餐選擇,我哋叫左大板二人前套餐

食物未上嗰陣店員叫我哋試飲黑糖珍珠奶茶,味道可以比美台灣出品!

前菜
【日式炸雞】口感軟腍中又帶少少咬口,味道香脆。

【香辣豬頸肉串燒】豬頸肉大粒,口感爽滑,咬落去幾juicy,個汁幾辣味。

【日式咖喱豬扒】
厚切豬排大大塊,十分香脆及JUICY,一流,如果咖哩汁可以再辣一點會更好。

套餐包括白飯及麵豉湯,最後重有【鐵板胡麻西冷照燒】,燒出嚟特別香口惹味。

甜品有芝麻、綠茶雪糕,都幾大球,芝麻同綠茶味都夠香濃,炎炎夏日食冰凍又好味嘅雪糕,超爽!

最後要讚一讚serve我哋嗰位店員,有笑容,仲要同時應付幾枱客都好爽手又有禮貌。令到呢餐更覺完美。

造訪日期: 2020年9月
感謝 kimlam33316888

查看過Kyoto Ramen Japanese Restaurant的旅客也查看過

Hampshire普茲茅斯
Hampshire普茲茅斯

去過Kyoto Ramen Japanese Restaurant嗎? 請分享你的經驗!

US$USD
台灣