“其實名過於實”

Micasadeco & Cafe Osaka
Naniwa排名第5 (共522家餐廳)
菜系: 咖啡廳
4 週前評論 透過行動裝置

一直都未等到hk 個間開,所以去咗大阪,就朝下聖,等咗30分鐘左右,叫咗個pancake再叫咗個eggs benedict. eggs benedict 係方包底,好濕真係麻麻。個pancake 其實係好fluffy 但真係無味。我地好在只叫一個,隔離枱兩個人叫兩個,淨咗一個有多係到。。。所以除非好有心食,如果唔係都係算啦。

造訪日期: 2019年9月

但我還是比較喜歡GRAM啦

造訪日期: 2019年7月
感謝 Rebecca_W_C_J
2019年7月5日 透過行動裝置

很好吃,非常道地的味道,跟台灣吃到的不太一樣,味道更香,而且價格合理,性價比高,環境舒適,有機會會想再吃

造訪日期: 2019年7月
感謝 racychiang
2019年4月12日 透過行動裝置

好吃的厚鬆餅!為了他們的厚鬆餅而來果然沒有失望,真的很好吃!可惜已經吃過午餐了,不然他們的舞餐看起來也很棒!平日午餐還附湯、沙拉、甜點、飲料滿划算的。上次假日來要排隊,平日來沒有客滿。

造訪日期: 2019年4月
感謝 Go793677
2019年3月27日 透過行動裝置

鬆餅很好吃,很特別的口感,像蒸蛋ㄧ樣,如果加點水果就更完美了!店員也很友善,英文可溝通,而且地點也很好找,離車站不遠。

造訪日期: 2019年3月
感謝 inal520

去過Micasadeco & Cafe Osaka嗎? 請分享你的經驗!